2821
2789
عنوان

کنکور دخترم

225 بازدید | 14 پست

سلام کاربران عزیز نی نی سایت لطفا راهنمایی کنید یا کسی رو معرفی کنید کمک کنه دخترم یازدهم تجربی خدایش خیلی درسخون بود ولی اومد دهم دیگه مث قبل پیشرفت نداره خیلی نا امید همش میگه وقت نیس هم کلاسیام ترازاشون بالاس از خیلی وقته شروع کردن من یدونه تست میزنم از سختی تست سرم درد میکنه از بچگی ارزو داشت دندان پزشک بشه دوست دارم کمکش کنم لطفا بگید که چیکار کنه خیلی استرس داره میگه دوس ندارم برم پیش مشاور حس خوبی ندارم بهشون لطفا راهنمایی کنید ❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین بهش بگو اینکه فکر میکنی دوستات ازت سر ترن و تو هیچ وقت بهشون نمیرسی فقط یه توهمه الان یازدهمخ و خیلی راحت میتونه خودشو جمع و جور کنه فقط باید قبول کنه ساعت مطالعه بالا باید داشته باشه من خیلیا رو دیدم از یازدهم متحول شدن و از کسی که از دهم شروع کرده جلو زدن و رتبه بهتری اوردن

بد ترین خوره ی فکری که اکثر کنکوری ها میگیرن از حدود دی و بهمن یازدهم هست 

یه فکر الکی میفته تو ذهن که نمیرسم 🥺ولی درواقع از الان بخونن رتبه ی خیلی خوبی میارن 🥰

اگه استرسش زیاد هست در کنار مشاور تحصیلی با روانشناس هم صحبت کنه دختر گلتون 

ان شاالله که رشته و دانشگاه دلخواهش قبول بشه 🙏🏻❤

خیلی نا امید و نوسانی میخونه

بگو اشتباهی که من کردم رو نکنه بیخیال ناامیدی نمیتونه مقابله کنه باهاش بره روانشناس حتی قرص هم بخوره ولی اگه ناامید باشه راست میگه هیچ وقت قبول نمیشه باید ناامیدی رو هر جور که هست بذاره کنار و شروع کنه

ببخشید شما از کی این حسو داشتید؟به نظر خودتون اگه از اونموقع هم تلاش میکردید میتونستید؟

فقط یه چیز میتونم بهتون بگم اونم اینکه اگه از همین فردا دخترتون با تمام وجود شروع کنه دو رقمی هم میتونه بیاره

فقط یه چیز میتونم بهتون بگم اونم اینکه اگه از همین فردا دخترتون با تمام وجود شروع کنه دو رقمی هم میت ...

خیلی ممنون گلم از حرفای قشنگت❤ ایشالا بتونه تکلیفشو لاقل با خوش مشخص بکنه😔

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792