2777
2789

پدرمن مشکل قلبی پیدا میکنن بعد برای انژیو و بالن میرن شهری که همسرم اونجا بود به دلایلی قرارشد فقط همسرم پیشش باشه. همسرم سه روز تمام داخل بیمارستان پیشش بود.بعد پدرم داخل بیمارستان کارتشوداده به همسرم گفته برو ۴۰ تومن پسته واسم بخر. اونم همینقدر خریده اورده داده فقط پدرم خورده. همسرم خودش واسه پدزم ابمیوه اینا خریده بوده. حالا یهجریانی پیش اومد همسرم اینو بعدازچندوقت واسم تعریف کرد من خجالت کشیدم. راستش همسرم خیلی دست و دلبازه خودش ولی دستش خالیه.به نظرتون کارپدرم زشت بوده؟ وضع مالیش جوری هست که میتونست بیشتر بخره. من خیلی خجالت کشیدم از این کارش.بخصوصکه خانواده همسرم بشدت دست و دلبازن. لطفانظر واقعیتونو بگید

هیچ دامادی سه روز پیش پدر زن نمیمونه تازه کلیم بهش رسیدگی کنه والا من که تا ب حال ندیدم ، پدرتون باید یه تعارفی میزد

الانم که تموم شده رفته شما خودتو اذیت کنی درست نمیشه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

زشت که نه ،اما باید دید چرا بابات اینکارد کرده ،اگر کلا خسیس نیست شاید فکر کرده شوهرت نمیخوره 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمو میشناسم چطوریه. کار بابامو میخوام بدونم از نظرتون چطور بوده

خب شاید از همون ۴۰ تومن تعارف کرده به شوهرت ،نکرده ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
خب شاید از همون ۴۰ تومن تعارف کرده به شوهرت ،نکرده ؟

نمیدونم. روم نشد بپرسم. اخه مگه ۴۰تومن اصلا چقدر پسته میشه. شوهرم اصلا دلش نمیومده اگرم تعارف کرده برداره

اینکه از کار پدرم خیلی ناراحتم. به نظرتون کارش زشت بوده؟

نه بابا  کلا من برای خودم پسته و بادوم بخوام بخورم روزی ده پونزده تا از هر کدوم ،آدم که یه کیلو نمیخوره ،شاید فکر کرده همون برای دوتاشون کافیه ،همینو به شوهرت بگو اگر دوباره گفت

نمیدونم. روم نشد بپرسم. اخه مگه ۴۰تومن اصلا چقدر پسته میشه. شوهرم اصلا دلش نمیومده اگرم تعارف کرده ب ...

۴۰ تومن یه سی چهل تایی میشه کیلو ۳۰۰ حساب کنی...مریض قلبی پسته براش خوبه ؟

2790
2778
2791
2779
2792