qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 عنوان رفتم زایشگاه 237 بازدید | 12 پست رفتم زایشگاه معاینه کرد ۳سانت باز بودم بنظرتون کی زایمان میکنم درد ندارم فعلا اخرین بار ساعت ۹گرفت درد زایمان😐 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤ 1400/11/08 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goooolbanooooo عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 2209 الهیییی ان شاءالله بسلامتی زایمان کنید واقعا ۳تا نی نی دارین😍 _وَ إنّي أحَبَّکَ أَکْثَرُ اِتِّسٰاعَاً مِنَ السَّمٰاءِ🌱
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 الهیییی ان شاءالله بسلامتی زایمان کنید واقعا ۳تا نی نی دارین😍 ممنونم گلم اره ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
goooolbanooooo عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 2209 ممنونم گلم اره ای جانم خدا حفظشون کنه الهیییی یعنی این الان چهارمیه؟؟!! _وَ إنّي أحَبَّکَ أَکْثَرُ اِتِّسٰاعَاً مِنَ السَّمٰاءِ🌱
tarane_bahari عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5941 ازشون کتاب قرآن بگیر... سوره انشقاق رو به نیت زایمانت بخون. خودت معجزه ش رو میبینی.انشالله با سلامتی نی نی رو بغل کنی عزیزم. امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 ای جانم خدا حفظشون کنه الهیییی یعنی این الان چهارمیه؟؟!! ممنونم گلم نه سومی ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 بسلامتی منم ۲۱ سالمه ۳۲ هفتمه بسلامتی عزیز دلم😍😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 عزیزم به سلامتی و دل خوش در پناه خداباشید همیشه😍❤🙏🌷 ممنونم گلم همچنین😍😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 ازشون کتاب قرآن بگیر... سوره انشقاق رو به نیت زایمانت بخون. خودت معجزه ش رو میبینی. انشالله با سلام ... ممنونم عزیز دلم😍😍 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤