2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی

457 بازدید | 11 پست

اکثر اوقات سرکار هست پیام نمیده تا من پیام بدم 

انوقت منم سرکارم 

آنلاینه ولی پیام نمیده

هرچی پیام همکارای خانم بدن پاک میکنه میگه چون تو حساسی

درصورتی که من روی موارد مورد دار واقعا حساسم

یه بار یکی از همکارای خانوم تو ریپلای استوری به شوهرم فرستاده بود خوش باشی رفیق

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون نوشته خوش باشی رفیق بعد تو از شوهرت ناراخت میشی؟ با محبت میتونی اسیر خودت کنیش

والا خیلی محبت میکنم بهش ولی از بد بودن بعضی زنا و دخترا هم نمیشه گذشت

یعنی جفتتون شاغل هستین بعد منتظرین ک بهم پیام بدین؟عقدین؟

نه ازدواج کردم ولی تایم طولانی دوریم بخاطر کار اینکه همیشه من پیام میدم حس جالبی نیست

چرا گوشی همسرت رو چک میکنی؟

همین بدترین اشتباهه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

نه ازدواج کردم ولی تایم طولانی دوریم بخاطر کار اینکه همیشه من پیام میدم حس جالبی نیست

عزیزم مردا از اینکه ببینن یکی اسیرشونه یا خودشون اسیر یکی باشن خوششون نمیاد،من نمیگم پیام نده یا چیزی اما سعی کن رو این موضوع حساس نباشی،یعنی فرصت پیش اومد و پیام دادین بهم ک دادین نشد هم بیخیال باش،هیچوقت سر این موضوعات باهاش بحث نکن خسته میشه ازت

عزیزم مردا از اینکه ببینن یکی اسیرشونه یا خودشون اسیر یکی باشن خوششون نمیاد،من نمیگم پیام نده یا چیز ...

نه بحث نمیکنم ولی کاش این قدرت رو داشتم که بیخیال بشم