ببین عزیزم اول واکسن و قرص انگل لازم داره بعد براش گردن مرغ بخر بذار خیلیییی خوب بپزه استخون بگیر بده بخوره با سوپش قاطی کن بخوره غذای خشک رفلکس بگیر عالی میخورن نمک نباید بخوره خانه و پنیر نخوره شیر بدون لاکتوز.سعی کن براش در ماه با سینه مرغ و هویج و سیب زمینی سوپ درست کنی نهایت تو ماه 600 تومن چون یه دونه هست اسباب بازی وسبد و باکس هم لازم نداره خودت براش یه چیزای جزئی بگیر ولی به خورد و خوراکش برس دوست داشتی عقیم کن عقیم کردی نباید بیرون بره خاک دستشویی و ظرف دستشویی و آب و غذا هم هست
به نظرم اگه نمیتونی حداقل ها رو برا گربه فراهم کنی سرپرستیش رو به عهده نگیر
البته اگه شرایط نگه داری رو داری از به پانسیون معتبر یه گربه نژاد dshهمین گربه های بومی رو تحت سرپرستی بگیر بهتر از اینه که رها بشه تو خیابونا
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
اخه اینهمه گربه تو خیابون چطوری انقدر خوب زنده پوندن و تپل مپلن اگ انقدر هزینه داره😢
عزیزم گربه بی سرپرست تو خیابون قصاب محل، حامی حقوق حیوانات، مردم، سطل زباله غذا میخورن و خیلی هاشونم ماشین میزنه، از سرما و گرسنگی میمیرن که ما خبر نداریم برای دستشویی هم خاک باغچه تو خیابون و پارک کارشونو میکنن
گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....