2777
2789
عنوان

افزایش قد

186 بازدید | 6 پست

سلام و روز خوش.

سن ۲۱

الف))دوستان با مصرف ۴۵ روزه جنسینگ هندی( گیاه آشوگانادا ) افزایش قد داشتید؟؟

ب))در ضمن با حجامت چه طور ؛ چون من قراره حجامت 

هم بکنم.( عام، ماستویید، ساکرال،ساقین )، با مصرف سویق سنجد.

ج))  ورزش های گروتالر داینامیک هم میکنم تازه یه هفته.

د))در آخر هم سابنیمینال افزایش قد واقعا موثره؟؟ ، چون من وقتی گوش میدم استخوانام مثل اینکه دارن میترکن.

@GHANOUNEJAAZB این کانال هست سازنده    moza morph  و همچنین ساب خانم قربانی هم دارم. ( هر دو فقط یه بار گوش دادم ولی موندم با کدوم جلو برم), چون واقعا میترسم ضرر کنن.

در آخر شما برای افزایش قد چه نظری دارید!؟؟ لطفاً جواب بدید 🙏❤️.

حرکات کششی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟

بعد یه سنی دیگه هر کاری بکنی قد رشد نمیکنه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤

سلام عزیزم فقط تو طب سوجوک هست تلگرام طب سوجوک سرج کن

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘