2777
2789
عنوان

تک عطسه ........یعنی......

2961 بازدید | 20 پست

من به تك عطسه خيلي اعتقاد دارم ادم خرافاتي نيستم اما اين يه مورد بهم ثابت شده وقتي يه كاري ميخايم انجام بديم تك عطسه بياد يعني بايد صبر كنيم و اون كار درست نميشه الان من تصميم گرفتم كنكور بدم تا بهش فكر ميكنم تك عطسه مياد ...كه هروقت بهش فك ميكنم تك مياد گيجم .....يعني چي😥

تابحال کسی همچین تجربه ای رو داشته از خودتون یا آشناهاتون

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

فک کن آینده تحصیلی ت بر اساس یه عطسه باشه. زیبا نیست؟ 

منم دارم به این فک میکنم که به همین عطسه اکتفا کنم اخرش چی 🤦🏻‍♀️ولی نمیدونم قراره چی واسم پیش بیاد نگرانم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دارم به این فک میکنم که به همین عطسه اکتفا کنم اخرش چی 🤦🏻‍♀️ولی نمیدونم قراره چی واسم پیش بیاد ...

عاقلانه تصمیم بگیر و فکر کن در موردش و شرایط خودتو بسنج 

اون وقت تصمیم بگیر که آیا کنکور دادن به صلاحه یا نه 

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

عاقلانه تصمیم بگیر و فکر کن در موردش و شرایط خودتو بسنج  اون وقت تصمیم بگیر که آیا کنکور دادن ...

حاضرم تمام تلاشم رو بزارم هر وقت فک میکنم دبیری بیارم عطسه تک هر وقت فکر کنکور میکنم عطسه تک 

چون قبلن هم تجربشو داشتم خواستگار داشتم خانوادم خییلی راضی بودن بجز پدرم اخرش فهمیدیم اصلن قصدشون ما نبودیم و در اخر ما از روی ظاهرشون قضاوتشون میکردیم در حالی که باطنشون یه چیز دیگه بود

حاضرم تمام تلاشم رو بزارم هر وقت فک میکنم دبیری بیارم عطسه تک هر وقت فکر کنکور میکنم عطسه تک  ...

عزیزم بس کن لطفاً و این تفکرات رو بریز دور 

اگه هدفی داری باید نهایت تلاشت رو بکنی، مطمئن باش که موفق میشی. 

منم دارم به این فک میکنم که به همین عطسه اکتفا کنم اخرش چی 🤦🏻‍♀️ولی نمیدونم قراره چی واسم پیش بیاد ...

تک عطسه هیچ معنایی نداره اگر بعدش اتفاقی براتون میفته علتش اینه بهش اعتقاددارید.ادم به هرچی اعتقادداشته باشه سرش میاد

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

اره خداوند بیکار نشسته ببینه شماکی عطسه میکنی براساس اون ایندتو رقم بزنه!!.

دخترخوب مثبت فکر کن 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اره خداوند بیکار نشسته ببینه شماکی عطسه میکنی براساس اون ایندتو رقم بزنه!!. دخترخوب مثبت فکر کن&nbs ...

این اعتقاده ........🤦🏻‍♀️باش سعیم رو میکنم دیگه به این جور چیزا فک نکنم 

عزیزم بس کن لطفاً و این تفکرات رو بریز دور  اگه هدفی داری باید نهایت تلاشت رو بکنی، مطمئن باش ...

اره نهایت تلاشم رو میکنم  بله حتمن سعیم رو میکنم دیگه به این فک نکنم واقعن ادمو ناامید میکنه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀

اره نهایت تلاشم رو میکنم  بله حتمن سعیم رو میکنم دیگه به این فک نکنم واقعن ادمو ناامید میکنه 🤦 ...

انشالله موفق باشی