دوستان من خدارو شاکرم که ب من سه تا گلپسرسالم داده ولی خب دلمم خیلی دخترمیخواس سربارداریام ولی خدا نخواس دیگه من دخترداشته باشم زن همسایه بم میگه تو خیلی گناه داری که دخترنداری دخترهمدم مادره پسرا همه دس زنشونو میگیرن ومیرن تو تنهامیمونی دلم خیلی شکسته
میگفتی همین که خدا قابل دونسته 3 تا گل پسر بهم داده شاکرم
بقیش ب تو نیومده سرت تو زندگی خودت باشه
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
حرف اون که باد هواست ولی خودت هم نباید ناراحت باشی حتما خیر بوده برات
مادرشوهر منم دختر نداره خداروشکر پسراش هواشو دارن خود منم به همسرم میگم برو پیشش سراغشو بگیر
خدارو هم شکر میکنم همسرم هرچی داره از دعای پدرمادر داره
اللهم عجل لولیک الفرج ❤دختری از تبار کویر ترمنتیکا... شهر باستانی تمدن و تدین که خواستگاه علم و معرفت عمیق شد و بانوی کرامت و شفاعت رو در درون قلبش حفظ کرد تا زمانی که حق آشکار بشه و کامل ترین انسان از پشت پرده خارج بشه... اون زمان بانوی آب و آینه بازخواهد گشت و مشتاقم که سرورم، بانوی شهر باستانی ام رو ملاقات کنم! #باافتخار_قمی_ام20 سالمه و یه توراهی خوشگل دارم که توت 🍓 فرنگی منه 😍 خیلی خوشحالم که با وجود سن کمم کلی چیزهای خوب یاد گرفتم که به کوشولوم یاد بدم! 😊 از خداجونم ممنونم که من رو لایق دونست بهم لطف کرد امانت خودش رو درون کالبد من قرار داد 🌹 از ته قلبم برای همه نینی سایتی ها خیر میخوام... ادعایی نیست ولی به لطف مطالعات دوره نوجوونی یه چیزایی بارمه بهم میگن مشاور خوبی ام کسی دوست داشت میتونه درخواست دوستی بده دردودل کنه میتونم مثل یه دوست خوب بدون قضاوت بشنوم و در حد عقل خودم کمک کنم. ازتاپیک پربازدیدا خوشم نمیاد 😒
چقدر بی فرهنگ بودن این خانوم عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن دختر هم شوهر میکنه میره زن مردم هست برعکس پسر ک بشتر خاطر مادر پدر رو داره انشاءالله ک فرزندان تون عاقبت بخیر بشن نباید به این حرف های بی معنی بها بدین حیف نیست خودتون ناراحت کردین بخاطر یه همچین حرف بی معنی