artin95 مدیر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 5325 عنوان کمکم کنین | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 20 پست خانوما من ماه پیش برا عقب انداختن پریودم ۱۰ روز قبلش ال دی خوردم بعد از قطع قرص بسختی پریود شدم کلی ام جوش زدم و اینا😔این ماه پریود نشدم بنظرتون بهم ریختگی هورمون هستش یا خدایی نکرده باردارم😭؟ لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘 1400/11/08 | 17:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناامیدم عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 716 انشاالله بسلامتی فارغ بشین🙏ولی خدا نکنه برا من مثبت شه اصلا موقعیتشو ندارم فعلا ممنون عزیزم ولی هر چی قسمت باشه،من دکتر رفتم باور نمیکرد به این زودی حامله بشم چون سه تا سقط داشتم مهم قسمت و خواست خداست
artin95 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 5325 البته علائم این بود همش خوابم میومد و دوست داشتم بخوابم همین باعث شکم شد که بی بی زدم من بچه ی اولم کلی علائم داشتم ولی الان هیچی لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
artin95 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 5325 ممنون عزیزم ولی هر چی قسمت باشه،من دکتر رفتم باور نمیکرد به این زودی حامله بشم چون سه تا سقط داشتم م ... آره واقعا قسمت،توکل بخدا لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
artin95 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 5325 ممنون عزیزم ولی هر چی قسمت باشه،من دکتر رفتم باور نمیکرد به این زودی حامله بشم چون سه تا سقط داشتم م ... عزیزم خداروشکر که باردارین انشاالله ایندفعه بارداری سالم و خوبی داشته باشین و بسلامتی بغلش کنین لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
ناامیدم عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 716 عزیزم خداروشکر که باردارین انشاالله ایندفعه بارداری سالم و خوبی داشته باشین و بسلامتی بغلش کنین ممنون عزیزم انشاالله من که چون هر کدوم از نی نی هامو قبل دوماهگی از دست دادم واقعا استرس دارم اینبارم قسمت هر چی باشه توکل بخدا
artin95 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 5325 ممنون عزیزم انشاالله من که چون هر کدوم از نی نی هامو قبل دوماهگی از دست دادم واقعا استرس دارم اینبار ... لطفا اصلا استرس نداشته باش که سمه،انشاالله که قسمتت میشه و یه نینی خوشگل و سالم بدنیا میاری لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘