2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 20 پست
انشاالله بسلامتی فارغ بشین🙏ولی خدا نکنه برا من مثبت شه اصلا موقعیتشو ندارم فعلا

ممنون عزیزم ولی هر چی قسمت باشه،من دکتر رفتم باور نمیکرد به این زودی حامله بشم چون سه تا سقط داشتم مهم قسمت و خواست خداست

البته علائم این بود همش خوابم میومد و دوست داشتم بخوابم همین باعث شکم شد که بی بی زدم

من بچه ی اولم کلی علائم داشتم ولی الان هیچی

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم ولی هر چی قسمت باشه،من دکتر رفتم باور نمیکرد به این زودی حامله بشم چون سه تا سقط داشتم م ...

آره واقعا قسمت،توکل بخدا

ممنون عزیزم ولی هر چی قسمت باشه،من دکتر رفتم باور نمیکرد به این زودی حامله بشم چون سه تا سقط داشتم م ...

عزیزم خداروشکر که باردارین انشاالله ایندفعه بارداری سالم و خوبی داشته باشین و بسلامتی بغلش کنین

عزیزم خداروشکر که باردارین انشاالله ایندفعه بارداری سالم و خوبی داشته باشین و بسلامتی بغلش کنین

ممنون عزیزم انشاالله من که چون هر کدوم از نی نی هامو قبل دوماهگی از دست دادم واقعا استرس دارم اینبارم قسمت هر چی باشه توکل بخدا 

ممنون عزیزم انشاالله من که چون هر کدوم از نی نی هامو قبل دوماهگی از دست دادم واقعا استرس دارم اینبار ...

لطفا اصلا استرس نداشته باش که سمه،انشاالله که قسمتت میشه و یه نینی خوشگل و سالم بدنیا میاری