2777
2789
عنوان

نزدیک رجب هستیم

156 بازدید | 41 پست

بچه ها میگن اون بنده های زرنگ خدا از رجب خیز برمیدارن و آماده میشن واسه رمضان 

تو رجب خودشونو آماده میکنن که تو رمضان خدا یجور دیگه بهشون نگاه کنه 

بیاین امسال ماهم بشیم یکی از اون بنده زرنگا 

مثلا از اسونترینش شروع کنیم 

نمازمان اول وقت باشه 

مهم نیست کجاییم و چیکار میکنیم اذان رو که گفتن پاشیم وضو بگیریم بریم محضر حضرت یار 

استارت بزنیم ؟؟؟؟؟

هرکی اعلام آمادگی کرد واسش یه جایزه خوب هم دارم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی تونماز تنبلم الانم که فهمیدم باردارم کمردردشدید دارم دیگه بدتر😓

عزیزم منم خیلی کاهل نمازم ولی ماه رجبو سعی کنیم یکم خودمونو از لحاظ روحی تقویت کنیم 

انشاالله خدا یه کوچولوی سالم و صالح بزاره تو بغلت 😍

عزیزم منم خیلی کاهل نمازم ولی ماه رجبو سعی کنیم یکم خودمونو از لحاظ روحی تقویت کنیم  انشاالله ...

مرسی عزیزم انشاالله همش به خودم میگم حداقل بخاطر این بچه آدم شو ولی نمیشه😂 نماز میخونم همیشه ها ولی چه نماز خوندنی آخروقت وعجله ای

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
سلام گلم  خیلی هم عالی 🥰 اسم کوچیکتو میشه بگی ؟؟؟؟ میخوام برات زیارت نیابتی انجام بدم 😍

وای مرسی خواهر گلم 😍😘

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
مرسی عزیزم انشاالله همش به خودم میگم حداقل بخاطر این بچه آدم شو ولی نمیشه😂 نماز میخونم همیشه ها ولی ...

😆

حالا عیبی نداره 

بیا سعی کنیم 

خدا هم کمکمون میکنه🥰

من هستم تا حالا که خدا خواسته همیشه سر موقع خونوم و پایبند از این به بعد هم انشالله لیاقت داشته باشم 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
میشه ازطرف منم زیارت کنین منم خیلی دلم تنگه برامشهد ولی خیلی دوریم

آره عزیزم 

گفتم اسماتونو بگین که تو حرم یاد کنم 

اگه میترسی شناسایی شی درخواست بده تو خصوصی بگو‌گلم