2777
2789
عنوان

خرید گربه

118 بازدید | 7 پست

بچه ها میخوام مامانم رو راضی کنم گربه بگیره حدودا یک سوم را رو رفتم ولی تازه یه بهونه گیر اورده میگه موی گربه کثیه من در جوابش چی بگم اگه کسی میخواد بگه نه و کثیف و اینا نیاد تو تاپیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حیوان خونگی می خواین بیارین باید همه موافق باشن چون ممکنه بعدها مجبور بشی واگذارش کنی و حیوون گناه داره من ۳ماهه سگ آوردم موهاش بیش از حد می ریزه و همش باید مراقبت کنم اگه آدم مسئولیت پذیری نیستید حیون ضربه می خوره

بگو این همه خارجیا گربه دارن همه مریضن؟ اکثرا میگن نازایی میاره درحالی که خانواده هایی که سگ و گربه ...

مامانم به خارجی ها حساسه صد درصد میگه ما به خارجی ها چی کار داریم اونا فرق دارن

گربه بریتیش دارای موهای کوتاه و آرام است .

با داشتن گربه بریتیش می توانید یک خانواده داشته باشید .

با خرید گربه بریتیش ، می توانید در خانه هر کجا باشید در کنار خود ببینید.

بچه گربه بریتیش بسیار پرانرژی می باشد.

گربه بریتانیایی مو کوتاه، شیرین و دوست‌داشتنی به‌نظر می‌رسد.

این گربه موی کوتاه و ضخیمی دارد که سرتاسر بدن آن را پوشانده است.

خرید گربه بریتیش بیشتر شبیه یک خرس عروسکی چاق می باشد.

بدن او کوچک اما قدرتمند است، با سینه‌ای پهن، پاهای قوی ، چنگال‌های گرد و دمی ضخیم که نوک آن گرد است.

گربه مو کوتاه بریتانیایی دوست دارد در بغل شما مورد نوازش قرار بگیرد.

رنگ گربه بریتیش بسیار متنوع می باشد.از جمله بنفش، شکلاتی، سیاه و سفید، سفید یا سیاه و بسیاری از رنگ‌های دیگر.

البته شناخته‌شده‌ترین رنگی که برای او وجود دارد، آبی خاکستری است، به حدی که برخی او را گربه بریتانیایی آبی نامیده‌اند.

برای اطلاع از خرید گربه بریتیش با کارشناسان سایمون کت در ارتباط باشید.