2777
2789
ده ماه 😭😭😭

عزیر دلمممممم عزیزممممممم🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 آخه بچه ی ۱۰ ماهه کجای ماشین گذاشتنش که جوری تصادف کنه که اینطوری شهه

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
 توام ی سر ب امضام بزن♥️

مرسی امضات رو خوندم

اره از معحزه شکر گزاری برات نگم

زندگی مو درگرگون کرده

اجرت با امام زمان

براتم صلوات میفرستم😘😘😍

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۵ تا حمد خوندم برای داداشت عزیز دلم  خیلی ناراحت شدم  خواهرزادم مریضه ناراحتیتون رو با ت ...

فدای دل مهربونت عزیزم 😘

انشالله خدا همه مریض هارو شفا بده مخصوصا خواهرزاده شما وداداش منو

همه چی تموم شد بخاطر پیمانم بهمون رحم نکردی😭😔
مرسی امضات رو خوندم اره از معحزه شکر گزاری برات نگم زندگی مو درگرگون کرده اجرت با امام زمان برات ...

منم کم کم حس میکنم از معجزش😍 

منم برات فرستادم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
2803
فدای دل مهربونت عزیزم 😘 انشالله خدا همه مریض هارو شفا بده مخصوصا خواهرزاده شما وداداش منو

قربونت بشم 

ممنون از دعات مهربونم 

توی کماست؟؟

باید امید داشته باشین من شنیدن بعد از ۴۰ سالم بودن که به هوش اومدن

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
منم کم کم حس میکنم از معجزش😍  منم برات فرستادم

لطف کردی

انشالله به تمامی ارزو هات برسی

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
عزیر دلمممممم عزیزممممممم🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 آخه بچه ی ۱۰ ماهه کجای ماشین گذاشتنش که جوری ت ...

بغل مامانم بود ماشین زد بهشون چهل روز ای سی یو بود 😭😭😭

همه‌ی بدنش  زخمی بمیرم براش 😭😭 قرار بود چند ساعت نباشه ولی واسه هفده سال رفت 

قربونت بشم  ممنون از دعات مهربونم  توی کماست؟؟ باید امید داشته باشین من شنیدن بعد از ۴۰ ...

نه تو کما نیست مغزش کوچیک شده 😓😭😭

2804
لطف کردی انشالله به تمامی ارزو هات برسی

همچنین شما ♥️😍

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
ببخشید عزیزم امضات برام سوال شد برای کی نوشتی؟فوت شدن؟؟

سلام عزیزم نه تصادف کرده الان افتاده تو خونه مغزش کوچیک شده براش دعا کن آجی خیلی زجر می‌کشه الان هجده سالشه 😓😓

عزیز دلم  ببخشید اگر با سوالام ناراحتت کردم الان وضیعتش چه طوره؟

نه عزیزم شما منو ببخشید اگه ناراحتتون کردم 🌹🌹

چی بگم والا افتاده گوشه خونه 

واسه یه معذرت میخام دستشویی رفتن بدترین زجرهایی جهانو می‌کشه 😭

2805
سلام عزیزم نه تصادف کرده الان افتاده تو خونه مغزش کوچیک شده براش دعا کن آجی خیلی زجر می‌کشه الان هجد ...

عزیزدلم خدت به دلمون نگاه می کنه صبور باش 

خواهرزاده ی منم مشکلی تقریبا مشابه برادر شمارو داره نمی تونم برات بگم که حالم چه طوره فقط تظاهر به خوب بودن داریم 

۵ تا حمد می خونم براش عزیز دلم

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
ببخشید عزیزم امضات برام سوال شد برای کی نوشتی؟فوت شدن؟؟

نه جیگر جون 

یه تیکه آهنگه از گروه زد بازی

که انقدر این آهنگ رو دوست کلی باهاش گریه کردم 

خیلی شبیه زندگی من

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
2801