2777
2789
عنوان

حسادت به جاری

275 بازدید | 12 پست

ما یک سالیه خونمون رو بازسازی کردیم، جاریم هم دنبال خونه بودن، چون واقعا جاشون تنگ بود با سه تا بچه. االان یه خونه دیوار به دیوار مامانش پیدا شده با متراژ بالا وقیمت واقعا مناسب، البته نیاز به تعمیر داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حتی وقتی دنبال خونه بود، مورد خوبی می دیدم واسش میفرستادم، الان نمیدونم چرا حسودیم شد بهش خیلی ذو ...

نخیر طبیعی نیست

بخیلی 

والا

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
من حتی وقتی دنبال خونه بود، مورد خوبی می دیدم واسش میفرستادم، الان نمیدونم چرا حسودیم شد بهش خیلی ذو ...

چون پیش مادرشه تو غصه میخوری

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

خب همه ک تقریبا حسادتو دارن کم وبیش .

ولی حسادت به جاری بنظرم کاملا طبیعیه🤣🤣🤣

طبیعیه حسادت تو خون زناست😄 وای اینم که خونه دیوار به دیوار مامانش پیدا کرده ،خوش به حالش شوهرشم قبول کرده

چه عجب خونواده شوهرش زورشون نیومده پسرشون برهنزدیک  مادر زنش خونه بگیره .

خودم خواستم و همین عالیه 🥰عضو گروه سبز تاپیک لاغری  ... شروع کالری شماری ۱۴۰۰/۱۰/۶ با وزن ۷۹ و قد ۱۵۷ ...هدف اول ۷۵ ...هدف دوم ۷۰ ...و هدف سوم ۶۵🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩شروع کاهش👈 ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ وزن ۷۶ 😍💖💚💫💥🤍💢💥       ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ وزن ۷۵/۴۰۰ 🥰درحال نزدیک شدن به هدف اول .      ۱۴۰۰/۱۱/۲۳ وزن ۷۲ 🤩در حال نزدیک شدن به هدف دووووم .امروز ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ وزن ۷۰ به هدف دوم رسیدم 🤩
طبیعیه حسادت تو خون زناست😄 وای اینم که خونه دیوار به دیوار مامانش پیدا کرده ،خوش به حالش شوهرشم قبو ...

خیلی خوششون نیومد ولی خب مخالفتم نکردن، قبل اینم همش خونه مامانش بود