2777
2789
عنوان

امین فردین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه بنده خدایی  حرف خیلی خوبی میزد میگفت راستو دروغ ک باهم قاطی شه تشخیص راست از دروغ سخت میشه ..حکایته همین آقاس ک قاطی میکنه حرفارو  و مشخصه ک همه حرفاش راست نیست

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

حرف هاش رو هیچوقت باور نمیکنم و هیچوقت هم ویدیو هاش رو دنبال نکردم چون با دروغ و بردن ابروی بازیگرا خواننده هاو...... مشهور شده 

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
من گاهی میبینم نمیدونم راست میگه یا نه ولی دنیای سلبریتی ها هم دنیای کثیفیه

آزاده صمدی همکلاسی همکار مامانم بود 

همونموقع میدونستم سلبریتی ها آدمای خوبی نیستن

میگفت تو دبیرستان بخاطر پول بایه طلافروش دوست شده بعد همونموقع میومده میگفته با ذوق فامیلمون تو صداوسیماست میخواد منو بازیگر کنه

این یه موردو که شنیدم فهمیدم فردین حرفاش اصلا بعید نییت

متاسفانه یه مشت بی‌هنر بی فرهنگ شدم الگوی مردم

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

ازش متنفرم 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"