2777
2789
عنوان

تست هوش

266 بازدید | 9 پست

سلام 👋🏻 خیلی وقته میخوام تست هوش (IQ) بگیرم و بفهمم در چه حدی هستم... 

ولی نمیدونم باید چیکار کنم آیا مرکزی در تهران یا سایت معتبری وجود داره؟؟ 

ممنون میشم کمکم کنید 😉 🌺 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=224308191]بله ولی معتبر بودنش رو خواستم اطمینان کنم... [/Q

آهان از اون نظر

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

یک سری تست اینترنتی هست که بسیار معتبره و آلفای کرونباخشون بسیار بالاست اسم هارو میگم خواستین لینک هر کدوم رو میدم

تست هوش منسای نروژی .تست هوش منسای دانمارک. تست هوش ریون استاندارد.تست هوش ریون پیشرفته.تست هوش آکادمی آیکیو زیر نظر منسا.تست هوش کتل.تست هوش frtفرمa.تست هوش cfit.تست هوش psy raven s .تست هوش clocks.تست هوش r1.تست هوش trig.تست هوش tri2.تست هوش pdit.

توجه کنید برخی تست ها پولی هستند ولی من رایگان در اختیار شما میزارم. اگر تست هوش دیگه ای هم میخواید بگید تا بهتون بگم.فکر کنم تست هوش منسای نروژی و ریون پیشرفته لینکش تو تاپیکای قبلیم هست

یک سری تست اینترنتی هست که بسیار معتبره و آلفای کرونباخشون بسیار بالاست اسم هارو میگم خواستین لینک ه ...

خیلییییییییییی ممنونم از لطفتون 🌺 🌸 🌼 

از نظر شما که تجربه و علمش رو دارید اگر بخوام 2،3 تاشون رو آزمون بدم که سطح هوشم رو ارزیابی کنم، کدوم هارو پیشنهاد میکنید؟ 

خیلییییییییییی ممنونم از لطفتون 🌺 🌸 🌼  از نظر شما که تجربه و علمش رو دارید اگر بخوام 2،3 تا ...

ریون استاندارد و پیشرفته رو جواب بدید با منسای نروژ بهترین ها هستند

2790
2778
2791
2779
2792