2777
2789
عنوان

❌رمااان❌🥰🥰

228 بازدید | 10 پست

صبح همگی بخیر🥳🥳

میخوام‌رمانایی که از همه رمانام بیشتر دوست دارم معرفی کنم😍

فقط اینکه من رمانهای طبیعی و عاشقانه رو بیشتر دوست دارم تا این رمانهای فانتزی و زیادی احساسی و آبگوشتی

پس اگه سلیقه‌تون به رمان های مثل قرار نبود🤢 و گناهکار🤧 و استاد دانشجویی🤮 و این‌چیزا میخوره پس این رمانارو احتمالا دوست ندارین❌❌

پیشنهاد من:

❗دالان بهشت🌸(بشدت میشه باهاش همزاد پنداری کرد خصوصا اگه توی خونه‌های سنتی بزرگ شدین واینکه هم عبرت آموزه هم‌ داستان بشدت جذابی‌داره و خواننده تا شروع کنه بخاطر استارت جذاب رمان تا آخر میره)

❗دختر شینا🌸( رمانی که من باهاش اشک ریختم و بنظرم افرادی که رمانهای عاشقانه و مذهبی دوست دارن بخوننش داستانش درباره زندگی یه همسر شهیده از اول تا آخر)

❗لالایی بیداری🌸( یه مقدار اصل داستانش فانتزیه اما شخصیت اصلی داستان خیلی خوب بیان شده و درکل عاشق شخصیتش میشید مثل خیلی از رمانها شخصیت زیادی احساساتی یا لوس و بچگانه نداره)

❗جین ایر🌸(این رمان خارجیه اما بنظرم عالیه خصوصا اگه قبلش مینی‌سریالش رو ببینید)

❗سهم من🌸 (رمانی که به شخصه با وجوداینکه طولانیه بالای پنج بار خوندمش و هربار بهم بخاطر زن بودنم حس غرورو قدرت میده)

پ.ن من رمانهایی که شخصیت اصلیش خانومه و خیلی فهمیده است و عاقلانه عمل میکنه رو بیشتر از باقی رمانها دوست دارم غیراز رمان دالان بهشت بقیه اینطورن اما این خصوصیت دالان بهشت باعث نشده جذاب نباشه اتفاقا به جذابیت رمان هم اضافه کرده😊😊

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

و البته تمام رمانهای زینب ایلخانی😍😍

اینو فراموش کردم بگم

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ رمانی مثل شهربازی قشنگ نبست من بار ها خوندم. ولی سیر نمیشم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

رمان های معروف دنیا رو یکی برام بفرسته. اونایی که دیگه خیلی مطرح هستن . ژانر اش رو هم بگین. مرسی

آنا کارنینا 

رمانای کوتاه چخوف 

رمان پدر که خارجیه امورندست ولی

کلا رمانای لئو تولستوی خوبه 

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
استارتر یکیش که خبای به دلت نشسته بگو بخونم  یکم تو فکرم میخام ذهنم ازاد شه

سهم من

دالان بهشت

یکیشونو شانسی بخون😍 این سه‌تا تو یه سطحن و بهترینن

کتاب ۴۰ سالگی کتاب خوبیه قهرمان هم یه خانمه 

الان هم ملت عشق رو میخونم قدیمیه ولی جالبه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ