2777
2789
عنوان

شوهرم از کارهاش هیچی به من نمیگه

510 بازدید | 18 پست

میدونستم قرار بود  برایزهمکارهاش مهمونی بده و گوسفند بکشند تو باغ. پری شب گفت دوستهام فردا میان. منم گفتم وسایل از خونه میخوای بزارم ببر و یا بریم میوه و شیرینی خوب بگیر. دیروز باغ سرد بوده رفتن خونه برادرش که متاهل هست. انگار از قبل  هم معلوم بوده میخوان برن و اونجا مهمونی دادن.‌ وتنها جمله ای که به مت گفت اومدن خونه برادرم. دیگه مت نفهمیدم گوسفند کی گرفته بودن پذیرایی چی بود. و یا از خانواده خودش کی اومده بود. کلا انگار از زندگیش حدف شدم

خب همون همکارانش بودند دیگه حتما 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما خودت هم زیاد پیگیر نیستی من که میاد خونه میشینم کنارش دونه به دونه ازش حرف میکشم الان دیگه عادت کرده همه چی رو بهم میگه 🤭🤭

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
شوهر منم دقیقا همینطوره اصلا هیچی نمیگه بهم با اینکه خیلی آدم راز داری هستم  بارها سر این مساع ...

عزیزم حالا چی میخوای بدونی کلا این جور ادما راز مهمی ندارن ...اگه داشته باشن بعدا برملا میشه

شما مجردی!

چه ربطی به مجردی داره وقتی آدم شکاک باشع به همه چی دیگه هرجا بره طرف شک میکنه با کی بوده 

وقتی گفته برا همکارشه دیگه حتما بوده 

من مجردم ولی خداراشکر خیلی بیشتر از ی متاهل سر در میارم اونم به خاطر کارم

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
برای برادرشوهرم رفته بودن خاستگاری من از زن عموم شنیدم زن گرفته برادر شوهرم به شوهرم گفتم چرا باید ا ...

مادرشوهر یا خواهرشوهرتونم ای خبر ندادن بهتون؟

مگه دعوتت نکردن؟

چرا خونه خودتون نیومدن ؟

خوب چرا ازش نمی پرسی در مورد گوسفند و ... ؟

منم همسرم زیاد اهل حرف زدن نیست، خودم میپرسم یه چیزهایی رو... یه وقتایی هم یه چیزهایی رو خودش میگه ... قدیما خیلی ناراحت میشدم، الان حکصله بحث و ندارم