2777
2789
عنوان

دکتر سگ اخلاق

210 بازدید | 16 پست

بعضی از دکترا چرا عین سگ میمونن. مامانم یه دکترش ، حالی به حالیه ، ی بار خوبه ی بار سگ. 

و اینکه انقدر بی حوصله ست انتظار داره لال باشی هیچی نپرسی.  معلومه ضعف اعصاب داره. 

چون مهارتش خوبه اخلاق گهشو تحمل میکنم مرتیکه عن.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم دکتر زنان زنیکه عن انگار میخاس بندازتم بیرون همش با عجله کارشو کرد نسخه داد گف برو بیرون😐

اگه اهل چهاردونگه(حالا همون چهاردانگه استان تهران)ای یا کسی که اونجا زندگی میکنه میشناسی بهم پیام بده💙😘

هیشکی الان اعصاب درست و حسابی نداره استادای منم که روانشناسن چندتاشون به شدت بی اعصابن ینی باور نمیکنی طرف روانشناس باشه این همه بیمار درمان کنه بعد خودش هم به زنا توهین کنه هم فرت و فرت به بقیه اختلال روانی بچسبونه تازه ادعاشم بشه در سلامت روانه😐

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤

نمی‌دونم با شما چ برخوردی کردن ولی واقعا تا وقتی کادر درمان نباشین نمیدونین آسیب شغلی یعنی چی،باید از نزدیک لمس کنی متوجه میشی یسری جاها تموم خستگی و ناراحتی روحی و...سهوی‌میزنه بیرون...گرچه هرصنفی خوب وید داره ولی من خودمو میگم دیشب مریضی داشتم ک تا الان واقعا ناراحتم براش

کاربراقا...الا بذکرالله تطمن القلوب...
نمی‌دونم با شما چ برخوردی کردن ولی واقعا تا وقتی کادر درمان نباشین نمیدونین آسیب شغلی یعنی چی،باید ا ...

نهدعزیز دلم ، کادر درمان نبود، متخصص چشمه که پولش از پارو بالا میره.  میدونم اونم خستگی داره ولی صد در صد به پای زحمت کادر درمان نمیرسه.