2777
2789
عنوان

سالگرد پدر

111 بازدید | 7 پست

فردا سالگرد پدرمه   .نمیدونم چطور باور کنم پدرم رفته دیگه هم نمیاد ..کجا رفتی آخه ...من دیگه خسته شدم بس که چشام بارونیه ..بنظرت ن آدم میمیره کجا میره ....نابود میشه ..واااای خدا هرلحظه فک میکنه بدن بابام نابود شد تا جگرم میسوزه .....خداوندا کجا بردی بابای منو ....اون که خیری ندیده بود هنوز از دنیا ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا رحمت کنه  کاش خدا یکم بیشتر به دل ماها هم نگاه می‌کرد  کاش ماهار  و بی پدر ...

من تنها دخترش بودم .خیلیدوسم داشت .خیلی نگران آینده من بود ..خودشم خیلی مظلوم بود ..از زندگی از خودی خورده بود ..هیچ خیری ندید و رفت ..این عدالته ؟؟؟؟؟؟؟

من تنها دخترش بودم .خیلیدوسم داشت .خیلی نگران آینده من بود ..خودشم خیلی مظلوم بود ..از زندگی از خودی ...

موافقم باهات 

منم از خدا دلگیرم زیادددد 

پدر منم تو دنیا هیچ خیری ندید 

این چه زندگی و سرنوشتی بود اخه 

قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤

من تنها دخترش بودم .خیلیدوسم داشت .خیلی نگران آینده من بود ..خودشم خیلی مظلوم بود ..از زندگی از خودی ...

خدا رحمت کنه ببین من قران ختم میکنم برای اموات خواستی درخدمتم قیمتش هم پایین هس؟