2777
2789
عنوان

اختلاف قد کم

255 بازدید | 11 پست

بچهاااا ی سوال فکرمو درگیر کرده منو همسرم هم قدیم روز عروسی این اختلاف قد که داریم فک کنم در حد ۱ سانت باشه خیلی تو چش میشه؟ میترسم ضایع باشه🥲

❕💕☘❕

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه عزیزم 

کفش تخت بپوش 

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

نه عزیزم.

موهاتو بالا شنیوم نکن.

تاج بلند هم نذار.

یه کفش عروسکی سفید ساده هم بدون پاشنه بموش.

بعدم کفشای مجلسی مردونه ۳ الی ۴ سانت پاشنه داره.

منو همسرمم اختلاف قدیمون کمه.من ۱۷۲ اون ۱۷۵.ولی ماشالا هیکلیه خیلی بلندتر از من میزنه

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

کتونی سفید مدل عروسیا بپوش

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏