2777
2789

کسی ماسک زیر چشم استفاده میکنه؟؟؟ تاثیرش چجوریه 

به نظرتون واسه منی که هم سیاهی دور چشم دارم هم گودی هم چند تا چروک کوچولو کرم دور چشم بهتره یا ماسک؟ 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

درمان قطعی: سیاهی پای چشم

درود بر دوستان مهربان

دور چشم مخصوصا پایین چشم یک سری مویرگ های ریزی هستش که

.وقتی چشمهارو می مالیم باعث پاره شدن این مویرگها میشه

در نتیجه پای چشم سیاه میشه.بخاطر پاره شدن این مویرگها و خون مردگی شدن

مثلا موقعه خواب چشمهارو ممکنه بمالیم یا ممکنه موقعه صورت شستن

چشمهارو بمالیم.دیدید که وقتی کرم دور چشم می خرید می گن خیلی اروم ضربه بزنید

ولی نمالید؟

.شما اگر از الان تصمیم بگیرید به چشمهاتون دیگه دست نزنید

بهتون قول می دم تا نهایت شش ماه دیگه سیاهیه پای چشماتون خوب بشه

و از بین بره

فقط برای زودتر بهبود پیدا کردن و سفیدتر شدنش

شما می تونید از سیب زمینی یا همون ابش و ارد با هم میکس بکنید

بزارید پای چشمتون در طول روز به مدت نیم ساعت

تا شیش ماه دیگه نهایت پای چشمتون بهتون قول می دم خوبه خوب بشه

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
درمان قطعی: سیاهی پای چشم درود بر دوستان مهربان دور چشم مخصوصا پایین چشم یک سری مویرگ های ریزی هست ...

ممنون از توضیحاتتون 

من کرم رو سفارش دادم کرم دور چشم فیس دوکس سفارش دادم 

فرصت نمیکنم سیب زمینی آماده کنم بعد استفاده کنم تصمیم دارم از همون کرم استفاده کنم 

فقط الان اون ماسکا رو دیدم شک به دلم افتاد که ماسک زیر چشم برام بهتر بود یا همون کرم دور چشم که سفارش دادم 😢

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممنون از توضیحاتتون  من کرم رو سفارش دادم کرم دور چشم فیس دوکس سفارش دادم  فرصت نمیکنم س ...

با تجربه ای که به دست اوردم سیب زمینی و ارد سفید خیلی تاثیر گذار تره تا این کرما

خوب می تونید کرم بزنید برای مرطوب شدنش

ولی هر کاری کنید باید صبر و حوصله داشته باشید تا نتیجه کار خودتونو ببینید

خلاصه که از حمام میایید سعی کنید یک حوله کوچیک زیر اب داغ بگیرید بعدش تاش کنید بزارید رو چشماتون بزارید یک روبع بمونه

این مدل کارها بیشتر نتیجه میده برای شاداب شدن چشم و پای چشم

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره