2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو بیان

251 بازدید | 37 پست

چکار کنم چی بزارم ک کمد لباسیمون همیشه بوی خوب بده؟؟

کلا چکار میکنین ک خونتون همیشه بوی خوب میده؟؟

پرده ها کف خونه لباسا

هر چی بلدین بگین

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
لایک لطفا

چرا؟

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عود و اسپریخوش بو کننده استفاده میکنم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

خوشبو کننده های مخصوص کمد هست،یا از صابون هم میشه واسه کمد استفاده کنی

واسه خونه هم به نظرم عود خوبه

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

لباس ها هم نرم کننده سافتلن سفید میزنم عالیه

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
من عود و اسپریخوش بو کننده استفاده میکنم

اسپری چه مارکی اسمش چیه

خب اینا دیگه بستگی به نوع تمیزکننده‌ها و اسپریهای خوشبوکننده منزلتون داره، من مرتب سرامیکا رو با خوشوکننده زمین و کلا مرتب توی خونه بخور با انواع بوهای مختلف روشن میکنم و شمعهای بودار .

ببشتر این چی میخای، 

اینکه لباسی که نیم چرک هست و پوشیدی نزاری تو کمد خودش موثره، وقتی همه لباس ها تمیز باشه هیچ وقت بو ن ...

کمدمون بو نمیده 

میخوام ک بوی خوب بده وقتی درشو باز کنی بو خوب به مشامت بخوره

ازاین بوگیرهای قوطی که خوشبوکنده است بذارداخل کمد

من برای فضای خونه اسپری  استفاده میکنم گاهی هم بخاطرعلاقه دخترم وچشم زخم اسپند

قبلا عوداستفاده میکردم عاشقشم اماگلوم حساسه...میگیره

خب اینا دیگه بستگی به نوع تمیزکننده‌ها و اسپریهای خوشبوکننده منزلتون داره، من مرتب سرامیکا رو با خوش ...

خیلی خوبه من کف خونمون سرامیک نیس قالی گذاشتم 

نمیشه کفشو با خوشبو کننده طی بکشم 

فقط بخور و اسپری میزنم

ازاین بوگیرهای قوطی که خوشبوکنده است بذارداخل کمد من برای فضای خونه اسپری  استفاده میکنم گاهی ...

از این قوطی ها برا دستشویی میزارم بو نمیده سریعم خشک میشه شوهرم از بوی اسپند خوشش نمیاد

صابون رنده کن از اون معطرا داخل کیسه های توری بذار)خرازی داره  بعد داخل کمد آویزون کن

اینکارو میکنم