2777
2789
عنوان

به وقت خلوت شبانه .....

240 بازدید | 5 پست

زندگی هزار دوره مرور میشود برایم ثانیه  ثانیه های لحظه هایی ک گذشت....چقدر بی مهابا پیمانه روز هایمان پر میشود زود به آخر نقطه اتفاقاتی میرسیم ک خوش تصورش کرده  بودیم .کاش درد و رنج هایمان به دست خودمان رقم نمیخورد کاش حسرت هایمان نبود ک خیالبافی های شیرین برایمان کند چه زود ترک میخورد قلب های شیشه ای ما در زمستان روزگار باز شب شد و قلب من گرفت برای گذشته ای ک گذشت و امروزی ک رسید.....

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
فوق العاده بود😍

خیلی وقته ک دست به قلم نزدم امشب دوباره دلم گرفت 

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عالیه. منم زیاد مینویسم. نوشتن ارومم میکنه

ادم وقتی ک با خودش هم قهر میکنه دیگه حوصله نوشتن نداره قبلا خیلی می نوشتم آرومم میکرد

ادم وقتی ک با خودش هم قهر میکنه دیگه حوصله نوشتن نداره قبلا خیلی می نوشتم آرومم میکرد

حتما به نوشتن ادامه بدین.  من سنم کمه هنوز ولی خیلی چیزا رو تجربه کردم و خیلی ضربه ها دیدم. اما هیچ وقت هیچ وقت با خودم قهر نکردم. اگه خودمو نداشتم هیچ وقت نمیتونستم از اون منجلاب ها بیام بیرون