2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر همسرت هرچی کار میکنه فقط میاره تو خونه خودتون و واسه خانوادش بله. آخه خیلی ها شوهراشون کلی پول خرج خانواده هاشون میکنن موقع بدهی و مشکلات میان سراغ خانوماشون. در  اون صورت اصلا

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

منم چند ماه قبل حلقمو فروختم ...

با اینکه خیلی رو فروختنش حساس بودم....

کاربری سوم برای رد گم کنی جاری یو ها ها هامن زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎

بستگی به شرایط داره ولی من خیلی پیش اومده طلا فروختم ولی بعدش سعی کردم دوباره دس انداز کنم و…. 

البته اگه تنها داشته م فقط حلقه‌ازدواج باشه فکر نکنم بفروشم مگر اینکه شرایط خیلی حاد باشه

این نیز بگذرد
آره . منم همه رو فروختم حتی حلقه اما خدا بیشترشو بهم داد

بخاطر چی؟ 

وضعیت انچنان حادی نیست اما شوهرم به پول نیازداره و دگ چاره ای نمونده براش اون اصلا ازم نخواست اما ب ذهن خودم رسید...

نمیدونم بهش بگم انجام بدیم یان دودلم

ما توعقدیم و هنوز سر زندگیمون نرفتیگ

بهش کاملا اهتماددارم ولی چون اولین باره نمیدونم درست انجام بدم یان

بستگی به شرایط داره ولی من خیلی پیش اومده طلا فروختم ولی بعدش سعی کردم دوباره دس انداز کنم و….  ...

بخاطر چی؟ 

وضعیت انچنان حادی نیست اما شوهرم به پول نیازداره و دگ چاره ای نمونده براش اون اصلا ازم نخواست اما ب ذهن خودم رسید...

تنها داراییم حلقه ازدواجم نیس عزیز چیزای دگم دارم... ولی گفتم حلقه روچون زیاد نمیزارم شایدکسی نفهمه

منم چند ماه قبل حلقمو فروختم ... با اینکه خیلی رو فروختنش حساس بودم....

بخاطر چی؟ 

2827
2791
2779
2792