2789
عنوان

ازدواجم

83 بازدید | 7 پست

من پنج روز پیش عقد کردم....با پسری ک هیچ شناختی ازش نداشتم و ازدواجمون ب شدت سنتی بود..کار های خواستگاری و آزمایش خون و..در یک هفته انجام شد و ما کمتر ی هفته عقد ‌کردیم...

من خیلی مخالف بودم ک انقد زود عقد کنیم میخواستم تا عید نامزد بمونیم..ولی خب ب خاطر شغل شوهرم نمیشد 

ایشون باید میرفتن...همه خانوادم راضی بودن..پسر خیلی خوب از همه نظر و خانواده خیلی خوب...شغل پسر ارتش

فقط تنها مشکل ایشون قدشون 

من ۱۶۵ و همسرم ۱۶۹ 

من دلم چرک شده بود بخاطر قد

نمیدونم قد انقد مهم بود ک نباید قبول میکردم 

پنج روز ک عقد کردم هنوز حسی بهش پیدا نکردم 

شایدم خیلی خیلی کم بهش حس پیدا کردم

عاشقش نشدم 

میترسم هیچ وقت عاشقش نشم 

شایدم بخاطر ادم قبلی زندگیم ک هی ب یادش میوفتم و عاشقش بودم

و ادم قبلی زندگیم با این ک ازدواج کرده هی بهم پیام میده و اعصابم خورد میشه 

خطم عوض کردم ولی چون فامیل اذیت میشم

دور و برم هیچ کس ازدواج سنتی نداشت ک بخوام بپرسم این علافه ب وجود میاد!؟

من خوب میشم؟

میشه کمک کنید 

وقتی کنارش میخوابم ی حسی دارم 

گریم میگیره

حس میکنم دوسش ندارم

ول کن اگه دوستت داشت باتوعین وسیله رفتار نمیکرد انتظار نداشته باش را ۵روز عاشق کسی بشی

خُدایا!الان که دارم برایت می نویسم خیلی دوست دارم اینوبدونی باتمام وجودم بیشترازانسان های دیگه ای که دوسشون دارم دوستت دارَم!خُدا کاری بکن دری بازکن که اِنءشاالله من وهمسرم واِنءشاالله بَچّه های سالم و صالحی که میدی بهمون چندتا دیگه از زیبایی های قشنگ ونعماتت اضافه میشن ودُنیامون قشنگ ترمیشن!خُدایا!توبهم ضعیف نبودن رویاد دادی مرسی ازت خُدایا❤بگیردستانمان را که آرامش بخش وجودمان توهستی❤😍خُدایا!اِنءشاالله به زودی عروسیمون روبرسون ماروسلامت وصالح وخوشبخت واِنءشاالله یک عُمرعاشق همدیگر بدار😍شُکرگُذارت هستیم پروردگارا!خیلی جاها لایق خوبی های قشنگت نبودیم ناراحتت کردیم ماروببخش🥺واقعا پشیمونیم ولی قول میدیم بهت  که خُدا جونَم اِنءشاالله باخوبی کردن هامون جُبرانش کُنیم! خواهش می کنم خُدایا دست هیچ کس رو توی هیچ یک از زمان های مختلف در زندگیش ول نکن!ببخش خُدایا میدونم همیشه دست ماروگرفتی میگم خواهشا لطفا دست مارو توی اشتباهاتمون ول نکن😍قوربونت برم خُدایا😍خواهشا ماروکنارهم وخانواده هاوفرزندانمون سالم وصالح وخوشبخت باعُمری که بَقاست نگاه دار😍 دوستان عزیز خواهش میکنم هرچندتا صلوات می تونید بفرستیم برای همدیگه🤩ممنونم🤩اِنءشاالله اگر خُدا بخواد عاقبت به خیربشیم اِنءشاالله😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مگه قدش چشه ب این خوبی الکی بامبول درمیاری 

برو خداتوشکر کن مشکل اخلاقی نداره ک سرویست کنه 

اگ جای ماها بودی چکار میکردی

اگ شوهرت خوبه بشین سرجات زندگیتو کن 

زندگیتو سر خیال بافی های الکیت خراب نکن 

شوهر خوب پیدا نمیشه الان همه دنبال شوهر خوبن

اینهمه تایپیک میزنن عذاب میکشن رو مگه ندیدی 

شوهرت اگ خوبه بشین سرجات زندگیتو بکن

منم سنتی ازدواج کردم علاقه نداشتم اما الان خیلی همو دوسداریم و پابند همیم

مگه قدش چشه ب این خوبی الکی بامبول درمیاری  برو خداتوشکر کن مشکل اخلاقی نداره ک سرویست کنه&nbs ...

۱۶۹ کوتاه نیس برای مرد؟

واقعا اخلاقش خوبه خیلیم دوسم داره

ولی راسش من پیش خودم حرص میخورم ب هیچ کسم نگفتم 

۱۶۹ کوتاه نیس برای مرد؟ واقعا اخلاقش خوبه خیلیم دوسم داره ولی راسش من پیش خودم حرص میخورم ب هیچ کس ...

دیوونه ای بخدا قدشم ازت بلنده ک طفلکی 

ن بابا کجاش کوتاهه قد ۱۵۰ ک گیرت نیومده نزدیک ۱۷۰ قد داره

شوهرت همین ک دوست داره بهت متعهده انگار دنیارو بهت دادن بخدا ندیدی زنایی ک شوهراشون هرز میپرن همش مخفیانه غلط اضافی میکنن برو خداتوشکر کن متعهده بهت

شوهرتو بدنکن باخودت محکم زندگیتو بچسب