2777
2789
عنوان

خوشی زده زیر دلش😒

248 بازدید | 0 پست

اینو باید بدونیم که همه آدما در یک شرایط زندگی نکردن.

خودمون بیشتر از هر آدمی آگاه هستیم که در چه شرایطی بودیم و اگه فضای مجازی می‌تونه یه پوششی باشه.حقیقت تغییری نمیکنه.

یکی در یک خانواده بزرگ شده که فحش یه صحبت عادیه.

دعوا عادیه.

احترام نذاشتن به زن عادیه.

محبت نکردن عادیه.

زود ازدواج کردن عادیه.

تحمل خیانت مرد به زن عادیه.

درس نخوندن زن عادیه.

کار نکردن زن عادیه.

کتک زدن زن عادیه.

سیگار کشیدن یا مواد کشیدن عادیه مرد عادیه.

بی‌پولی عادیه..

مستقل نبودن عادیه..

از اون طرف خیلی از چیزا که هم هست که برای افراد بالا تصورش سخته و مسخره می‌دونن.

برای مثال یادمه یکی تاپیک زده بود که سیگار کشیدن همسرم برای من خط قرمزه و اینو بهش قبلا هم گفتم.و فکر کنم گفت به طلاق فکر میکنم.

اکثر کاربرها گفتن به قولی(یک دو سه حمله) 

که خوشی زده زیر دلت؟

سیگار که چیزی نیست.

سیگار کلاس داره.

همسرم من روزی کلی نخ سیگار میشه.

مهم این هست که خیانت نمیکنه.دست به زن نداره...

🧷برای اینجور افراد که در شرایط این خانوم زندگی نکردن.زدن زن و خیانت نکردن شوهر یه ویژگی مثبتی که در واقع حق مرده و اگه اینکارو‌ نکنه پس لطف کرده.🧷

یا یه تاپیک از یه سیلی که شوهرش بهش زده بود.

خب برای یک عده عادی بود.

اشکال نداره.

بابا یه سیلی بوده دیگه...

حالا چقدر بزرگش میکنی.

فکر کردم زیر مشتو لگد گرفتت.

خوشی زده زیر دلت.

اون خانوم اعتقاد داشت که اگه الان زده.اگه یکبار جرات کرده که بزنه پس بار دوم هم پیش میاد و جرات می‌کنه.

🧷برای یک عده سیلی زدن عادیه.ولی برای یه عده دیگه نه..🧷

یا یکی یادمه می‌گفت شوهرم کتکم میزد.تهمت میزد.و نگاهش روی زنای دیگه بود.

بعد از اینکه دیگه نتونستم تحمل کنم.

از طرف فامیلای آقا یه چندتا خانوم اومدن واسطه.

یکی که میدونستم زن دومه.حتی مادرشوهرشم زن دوم داشت.هم اومده بود.

ولی جالبیه داستان اونجا بود 

که یه دختر جوون تازه ازدواج کرده هم همراهشون اومده بود.

یکی می‌گفت ببین: نمیاد طلاقت بده می‌ره زن دوم میگیره و‌تو‌ همینجوری میمونی(خودش قرص افسردگی میخورد و زن دوم بود)

یکی می‌گفت بابا شوهر خودمم تو زمان نامزدی با دخترخاله هاش پیامک بازی میکرد ولی گذاشت کنار دیگه نباید بابت این چیزا که زندگیو بهم زد(دختر تازه ازدواج کرده نظرش این بود)

یکی دیگه می‌گفت بابا شما باید بری زیر یه سقف این چیزا مهم نیست.بچه بیارین.بچه شیرینه.بچه مشکلو حل می‌کنه..

🧷حالا دختری که تا به حال همچین چیزی ندیده.پدرش به مادرش محبت کرده.نگاهش فقط به مادرش بوده.هدیه. مسافرت.گفتن دوست دارم.عاشقتم.بوس کردن به راه بوده.زنش مستقل بوده.کار کرده.شوهرش همراهش بوده.

خوش زده زیر دلش یا فرهنگش متفاوته ؟؟و حق داره که بخواد همینجوری هم باهاش رفتار بشه نه اونجوری که شوهرش باهاش رفتار می‌کنه..؟؟🧷

جمع بندی: در کل نظرم این هست که ما خانوما باید ارزش واقعی خودمونو بدونیم.اینکه سرمون داد زده نشه.اینکه بهمون خیانت نشه.اینکه طرف معتاد نباشه.اینکه کتک نخوریم....

اینا لطف نیست.اینا وظیفس.باید این چیزا نباشه.

لیاقت ما این نیست که هر تحقیری رو تحمل کنیم تا فقط اسم شوهر روی خودمون باشه و حتی دیگرانو تشویق به اینکه بکنیم.

روی جملات خودمون کار کنیم.

یا حداقل اینقدر دلمون بزرگ باشه تا نخوایم اتفاق ناخوشایندی که برای دیگران افتاده هرچند از نظر ما و با فرهنگ با کوچیک و ناچیز.با مسخره کردن و توسری زدن.جواب بدیم.

چرا؟

چون خودمون داریم این شرایطو تحمل کنیم.

دلیل نمیشه بقیه هم باید تحمل کنن.

فرهنگ همه یکی نیست...

...