2789
عنوان

كچل شدم😭😭😭

430 بازدید | 6 پست

بچه هااا من موهام خيلييي كمه خیلیییی 

از بچگی کم پشته

ریزشم داره

چربم هست یک روز درمیون باید برم حموم واگرنه موهام انگار پر از روغنه

چیکار باید کنم؟؟؟ اینجوری بگذره کچل میشم

چندبارم دکتر رفتم قرص و قطره داده تاثیر نداشته

برا من ک صابون مراغه واس ریزشش تاثیر داره

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چ جوریه؟ از کجا تهیه کنم؟

از عطاری بازار همه جا هس فقط از اون کجو کوله ها بگیر ک دست سارزه بعضیا صنعتی هستن صافن خوب نی

و یکی زرد و سفید هستش ک زردشو بگیر

بعد ترکیب حنا و قهوه خیلی خوبه واس ریزش

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
زردا 

اره

هیرویت بخورولی تا۳ماه توحموم اخرسرموهات روخیس کن واروم بشوربعدم حوله پیچ نکن یه تیشرت نخی اروم دورشون بپیچ بعدکه اب موهات رفت بادسردسشواربگیرموقع شونه زدن اول پایین موهات رواروم بکش بعدبالاهاش

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم