2777
2789

خطرناکه ویروسش یا نه🥺🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از اطرافیان شنیدم. که گلو درد و آب ریزش بینی 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

من اطرافم هر کی گرفته گفت تب نداشته. و شدید نیست

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

من گلو درد و خارش گلو دارم

و همچنین انگشتای دست و پام یخه و تنم گرم و داغ شده 

بدنمم درد میکنه از صبح فقط دراز کشیدم

به دکتر گفتم ، گفت اومیکرونه ، انگار علائم اومیکرون مثل سرما خوردگیه تقریبا و به اندازه ی دلتا شدید نیست

من 4 روزه گرفتم

اولش حس میکردم بینیم سنگین شده و ملتهبه

بعد از چند ساعت تب و بدن درد شدید شروع شد 

و بعد لرز، سرگیجه، سرفه، گلودرد ،خستگی خیلی شدید

یه شب تا صبح نخوابیدم بس که علائم عوض میشد . مثلا الان تب بود، یه ساعت بعد لرز، یه ساعت بعد عرق ، یه ساعت بعد سرفه

بعد سرفه ها از ریه نیست. انگار گلو رو میگیره فشار میده

مثل اینکه دوره سنگینیش در حد 3 روزه . بعدش کم کم بهتر میشه. مامانم و بابام هم همینطور بودن

گلو درد و سرفه مونده، ولی بقیه علائم رفته خداروشکر

در کل میشه گفت یه سرماخوردگی شدیده

اینم بگم که واگیرش خیلیییییی زیاده. هنوز نمیدونم با این اندازه رعایتی که ما می کنیم چجوری گرفتیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز