2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

166 بازدید | 16 پست

دوستان من هفته 21پسرمو از دست دادم.. کیسه آب داخل واژن اومده بود.. نشتی.. احتمال عفونت بود ختم بارداری دادن.. طبیعی پسرمو دفع کردم.. الان همش حس میکنم تقصیر خودم و ناشکری ام بوده.. خیلی دلتنگشم.. همش میگم کاش هفته ی پیش نزدیکی نمی‌داشتم شاید دهانه رحمم تحریک نمیشد.. زایمان اولم تو 35هفته کیسع آبم پاره شد والان پسرم 4سالو نمیشه.. دکترم هیجوقت بهم هیچ توصیه ای نکرد ک بدونم طول سرویکسم کمه.. دکتر خوب تو مشهد میخوام.. دوستانی ک شرایط منو داشتن برای روحیشون چیکا کردن؟ 

خودتو سرزنش نکن نزدیکی فقط تو هفته های آخر دهانه رحمو نرم میکنه

ولی طول سرویکس کم رو پزشک باید چک میکرد و مقصره

ان شالله به زودی دامنت مجدد سبز میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

سلام من تو ۱۹ هفتگی مجبور شدم سقط کنم بچمو... شب قبلش تو دلم تکون میخورد اما به خاطر مشکل ژنتیکی مجبور شدم زایمانش کنم و اون دفع شد و مرد... الان با اینکه دوسال میگذره هر وقت بهش فکر میکنم اشکم در میاد ولی چیکار میشه کرد؟ مگه ما دلمون میخواس ک اینجور شه؟ تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته خودت و مقصر ندون من هم فق ب خدا توکل کردم

😐🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته عزیزم شما یه زایمان انجام دادی بعضی مواقع سهل انگاری ما حکمتی توش هست، سهل انگاری از دکتر بوده نه شما، باید بهتون میگفت که بچه پایین و شما استراحت و مراقبت می‌کردید ، برای بارداری بعدی یه دکتر متعهد برید، انشالله بارداری بعدی موفقیت آمیز باشه 

من تو ۲۵ هفته پسرمو از دست دادم. بخاطر پارگی کیسه آب سز شدم و دکتر خدا خیر نداده که نیومد بالا سر بچم باعث فوتش شد. هیچی فعلا شش ماهه دارم زجر میکشم. همش میگم اگر شب قبلش بستنی نخوره بودم...  اگه تو صف دسشویی بیمارستان سر پا نمونده بودم... میرفتم بیمارستان خصوصی... اگر اونقدر گریه نمی‌کردم بخاطر هفتاد روز موندن تو بیمارستان شهر غریب... اگه روزای آخر نمیگفتم چقدر این بچه اذیتم می‌کنه... هیچی دلمو آروم نمیکنه. حتی اگه دوباره بچه دار بشم اون بچه نمیشه...

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

توی ۳۵ هفته پسرم از دست رفت. یه بچه کامل و سالم بود. دکتر خدا خیر نداده که الهی اگر واقعا مقصر بود تو همین دنیا داغ عزیزشو ببینه...

خودتو سرزنش نکن نزدیکی فقط تو هفته های آخر دهانه رحمو نرم میکنه ولی طول سرویکس کم رو پزشک باید چک م ...

ممنونم عزیزم.. چون سابقع ی زودرس داشتم باید چک میکرد.. هفته 12 طول 35بود..هفته ی 18 طول 33..هفته ی 21..27

خیلی ناشکریشو کردم.. 😭

توی ۳۵ هفته پسرم از دست رفت. یه بچه کامل و سالم بود. دکتر خدا خیر نداده که الهی اگر واقعا مقصر بود ت ...

35یا 25؟خدا بهتون ارامش بده انشاالله..من ک خودمو مقصر 100درصد میدونم.. 

سلام من تو ۱۹ هفتگی مجبور شدم سقط کنم بچمو... شب قبلش تو دلم تکون میخورد اما به خاطر مشکل ژنتیکی مجب ...

دقیقا منم ک بستری بودم شب قبل انقذ تکون میخورد انقد زار زدم تو زایشگاه ک نکن منو دلتنگتر نکن..وقتی ختم بارداری دادن.. همش بهش میگفتم پسرم منو ببخش رفتی پیش خدا بخواه منو ببخشه.. تا دوساعت اخر دفع هم زنده بود.. وقتی دفعش کرذم اصن نگاش نکرذم.. کاش میدیدمش.. 

دقیقا منم ک بستری بودم شب قبل انقذ تکون میخورد انقد زار زدم تو زایشگاه ک نکن منو دلتنگتر نکن..وقتی خ ...

ب هر حال گریع زاری فایده نداره... خودم همه اینارو تجربه کردم... اگه اینکارو نکرده بودم اگه اون کارو نکرده بودم... ولی ما مقصر نیستیم... شاید هم هستیم نمیدونم چی بگمانشالله خدا ب هممون ی نی نی سالم بده... هرچند ک داغ اون رو دلم موند و هیچ وق یادم نمیره... وقتی مرده ب دنیا اومد نشسته بودم بالا سرش زااار میزدم کل زایشگاه دلشون کباب شد  حتی دلم نیومد نازش کنم... یادم نمیره هیچ وقت یادم نمیره حالتشو اون صحنه مث ی عکس تو ذهنم ثبت شد وقتی دیدمش دستای کوجولوش روی صورتش بود....

😐🌿
ب هر حال گریع زاری فایده نداره... خودم همه اینارو تجربه کردم... اگه اینکارو نکرده بودم اگه اون کارو ...

خدا بهتون آرامش بده.. فرشته ی منم دستاش رو صورتش بود کاش میدیدمش 😔

35یا 25؟خدا بهتون ارامش بده انشاالله..من ک خودمو مقصر 100درصد میدونم.. 

۳۵ بود عزیزم. دکتر گفت این بچه کاملا سالمه. بچه خوابید. چهار ساعت تنهاش گذاشتن درحالیکه اکسیژن خونش افت کرد چون زودرس بود. ان آی سی یو خالی نداشتن و آمبولانس هم نداشتن و تازه بعد چهار ساعت که آمبولانس آوردن آمبولانس اکسیژن نداشت....