2777
2789
عنوان

دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 44 پست
عزیزم من عقدم..همش بهم میگن برو طلاق بگیر ولی دختر نیستم..شوهرمم یکیا صیغه کرده ولی نمیدونه من میدون ...

خوب دختر نباش. برو مهریتو بذار اجرا. ولی در عین حال خودتو معطل مهریه نکن.سعی کن مصالحه کنی چون وقتی صیغه کرده برگشت شما امکانپذیر نیست. 

خوب می‌تونه. تا اونجا که می‌دونه در همون جلسه به همه چیز رسیدگی میشه

جلسه اول دادگاه  3 روز پیش بود که من کرونا داشتم نرفتم حالا پیام آمده که داور انتخاب شده اسم یه زنی هم به عنوان داور نوشته شده که اصلا نمیدونم کی هست کجا باید ببینمش

از همین لحظه زندگی من سرشار از شادی و آرامش میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلاف ما سر خانواده اش بود  

من پدرومادرش بهم صراحتا میگن برو جداشو..باخودش انقدر مشکل نداشتیم..حالا چون فهمیدم رفته دنیال صیغه کردن اعصابم خورد شده..دوهفتس قهریم نه زنگ نه پیام نه خیچی

تلفن بهش بزن. 

شماره ای از داور ندارم اصلا نمیدونم کی هست

اگه هم منظورت شوهرمه که اون اینقدر بی انصاف که من 12 شب از خونه بیرون میکنه  و کتک. به نظرت جواب منو میده

برای همین نگفتم مستقیم برو برای طلاق. مهریه رو بگیر خودش طلاقت میده البته اگه مطمینی

میگم که..من با پدرومادرش خیلی دعوا داشتیم..ولی باخودش باهم خوب شده بودیم حدودا..رفتم خونشون باباش از خونه بیرونم کرد..الان دوهفتس قهریم نه زنگ زده نه پیام نه هیچی..بعد فهمیدم دنبال زن صیغه هستش ولی خب نمیدونم کرده اخرش یا نه

میگم که..من با پدرومادرش خیلی دعوا داشتیم..ولی باخودش باهم خوب شده بودیم حدودا..رفتم خونشون باباش از ...

پس فعلاً صبر کن. از کجا میدونی دنبال صیغس؟ شاید میخواد تو رو تحریک کنه؟ 

پس فعلاً صبر کن. از کجا میدونی دنبال صیغس؟ شاید میخواد تو رو تحریک کنه؟ 

نه یکی هک کرد تلگرامشا..دیدم پیام داده و حتی میخواسته هزینه واریز کنه ولی همراه کارتش مسدود شده بوده..بعد دیگه پیاما را جواب نداده بود..امروز رفتم توتلگرامش دیدم همه پیاما را پاک کرده

حالت که انشالله خوب شد مراجعه کن به دادگاه قسمت معاضدت قضایی برات توضیح میدن

کاشکی خوب نشم😓😓😓😓😓راحت بشم از این زندگی 

فقط بخاطر دخترم تا حالا خودکشی نکردم چون دخترم حاضر نیست پیش پدرش برگرده