خوب میتونه. تا اونجا که میدونه در همون جلسه به همه چیز رسیدگی میشه
جلسه اول دادگاه 3 روز پیش بود که من کرونا داشتم نرفتم حالا پیام آمده که داور انتخاب شده اسم یه زنی هم به عنوان داور نوشته شده که اصلا نمیدونم کی هست کجا باید ببینمش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پدرومادرش بهم صراحتا میگن برو جداشو..باخودش انقدر مشکل نداشتیم..حالا چون فهمیدم رفته دنیال صیغه کردن اعصابم خورد شده..دوهفتس قهریم نه زنگ نه پیام نه خیچی
برای همین نگفتم مستقیم برو برای طلاق. مهریه رو بگیر خودش طلاقت میده البته اگه مطمینی
میگم که..من با پدرومادرش خیلی دعوا داشتیم..ولی باخودش باهم خوب شده بودیم حدودا..رفتم خونشون باباش از خونه بیرونم کرد..الان دوهفتس قهریم نه زنگ زده نه پیام نه هیچی..بعد فهمیدم دنبال زن صیغه هستش ولی خب نمیدونم کرده اخرش یا نه
پس فعلاً صبر کن. از کجا میدونی دنبال صیغس؟ شاید میخواد تو رو تحریک کنه؟
نه یکی هک کرد تلگرامشا..دیدم پیام داده و حتی میخواسته هزینه واریز کنه ولی همراه کارتش مسدود شده بوده..بعد دیگه پیاما را جواب نداده بود..امروز رفتم توتلگرامش دیدم همه پیاما را پاک کرده