2821
2789
عنوان

دخترااااا

142 بازدید | 4 پست

خیلی میترسم ۴ روز از پریم میگزره  امروز چک کردم نداشتم دیگه نوار نزاشتم لکه ندارم هی چک میکنم اما دل‌درد دارم هنوز میترسم خطرناکه؟

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عادیه چن روز هم قبل و هم بعدش خیلی درد دارم عادیه💔

مرسی

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 
نه منم همیشه تا چن روز بعد از پریود درد دارم

ممنونم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792