2777
2789

ما اردیبهشت بود هزینه خود محضر ۵۰۰

ک سفره عقد دارن دیگه

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

بستگی به محل وسفره عقدوهزینه دفترعقدداره هزینهاش یه لباس ساده کت وشلوار یامانتوشلوار مجلسی بپوشی شک وباکلاستره مهمانات هم ازهرخانواده ۵نفرباشن شلوغ نباشه بهتره بیشتریاش هم سفره عقدچیده شده دارن واتاق مخصوص عقد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این موارد کدومارو لازمه دوماد بگیره  لباس عروس  کیک  گل  تور و قند چادر&n ...

تور قند ک داشت اونجا.....خرید گل لباس شیرینی طلا با دوماد عزیزم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
آها درسته ♥️♥️  خب یعنی هزینه‌ی دیگه ای نداشتید کلا ؟؟؟

خب این هزینه چیزای رسمی بود که قیمت ثابت دارن

دیگه خودمون که جشن و شیرینی و لباس و اینا جدا بود یه ۱۰ میلیونی لباسام شد و یه ۲میلیونم شیرینی و میوه واسه مهمونا

اهان حلقه و ساعتم یه ۱۵ تومنی

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
از این موارد کدومارو لازمه دوماد بگیره  لباس عروس  کیک  گل  تور و قند چادر&n ...

اصلا از سنت های قدیمی اطلاعی ندارم منو شوهرم هردو باهم رفتیم خرید و با پس انداز خودمون هرچی لازم داشتیمو خریدیم مثل ساعت و حلقه و لباس و دسته گل و اینا. سفره عقدو اماده داره محضر

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …