2777
2789

آقا 😁 مادرشوهرم بیمارستان بستریه

میخوام فردا ظهر براش کوبیده مرغ تابه ای درست کنم

حقیقت قبلا یبار درست کردم ولی یادمه خوب بود فقط از هم وا میرفت کمی،

👈 میگم 🧐 من با چرخ گوشت گوشتو چرخ میکنم چکار کنم هم سینه مرغ هم رانش کامل چرخ شه دفعه قبل نصفش چرخ نمیشد میپیچید دور میله چرخ

👈🧐 و اینکه چکار کنم وا نره و نرم باشه؟

میخوام بهش بگم من فردا نهار برات میفرستم. چون فرم و وا نرفتنش ریسکیه آبروم نره

از این ورم چند روزه غذای خورشتی خورده دوس دارم حتما کباب درست کنم براش

بهش پودر سوخاری اضافه کن هم خوش طعم میشه هم وا نمیره فقط خیلی زیاد نریز

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول این که چون داری محبت می‌کنی ، غذایی رو درست کن که مطمئن هستی بلدی و خوب درمیاری . ریسک نکن که اونم گرسنه نمونه 😅

دوم این که من با چرخ گوشت انجام نمیدم . با این خرد کن ها لهش میکنم خوب هم میشه . امااا مادرشوهرم با هاونگ میکوبه . وای این‌قدر لذیذ میشه که نگوو

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

مشکل چرخ گوشتت رو نمیدونم من یکم دنبه هم چرخ میکنم باهاش

بعد اینکه حسااابی باید ورز بدی و گوشت و به سطح کارت بکوبی

آب پیاز رو باید قشنگ بگیری و قبل سرخ کردن یا کباب کردن بذاری تو فریزر یکم خودش رو بگیره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

سینه مرغ رو بنداز داخل غذاساز البته استخونشو جداکن قبلش بعد ی پیاز گنده هم بنداز روشن کن باهم میکس بشه بعد ی تخم مرغ بزن با زردچوبه و نمک و فلفل و زعفرون بعد با دست ورز بده تو روغن داغ سرخ کن معرکه میشه من فردا میخام درس کنم

💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه
مشکل چرخ گوشتت رو نمیدونم من یکم دنبه هم چرخ میکنم باهاش بعد اینکه حسااابی باید ورز بدی و گوشت و به ...

بچه کوچیک دارم میخوام آخر شب موادو آماده کنم

پیاز رو امشب اضافه کنم آب میندازه زیاد تا نزدیک ظهر آره؟

بچه کوچیک دارم میخوام آخر شب موادو آماده کنم پیاز رو امشب اضافه کنم آب میندازه زیاد تا نزدیک ظهر آر ...

فکر نمیکنم آب بندازه اگر خوب بچلونیش اگرم انداخت باز آب اضافه اش رو بگیر

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔