2777
2789
عنوان

جگر مرغ ضرر داره تو بارداری

520 بازدید | 10 پست

سلام من خیلی هوس کردم  امروز یه بسته خریدم..بنظرتون مشکلی پیش میاد اگ بخورم؟

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلم نخوووریااااا این همه تو سایتا میزنن دکترا میگن ک جیگر مرغ و گوسفند ضرر داره باعث سقط میشه ا ...

حتی یبارشم بده؟

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

عاره باعث سقط ناهنجاری بچه میش

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
اره گلم نخوووریااااا این همه تو سایتا میزنن دکترا میگن ک جیگر مرغ و گوسفند ضرر داره باعث سقط میشه ا ...

برای من که ۳۴ هفته هستمم ضرر داره؟،،

منم خیلی هوس جگر گوسفندی کردم😓

🌹خدایا شکرت🌹
برای من که ۳۴ هفته هستمم ضرر داره؟،،  منم خیلی هوس جگر گوسفندی کردم😓

اره گلم کلا تو بارداری خوب نیس بخوری برای اطمینان بزن گوگل ضرر مصرف جیگر گوسفند در بارداری

قشنگ ضرراشو برات میاره🤕🤕

اره گلم کلا تو بارداری خوب نیس بخوری برای اطمینان بزن گوگل ضرر مصرف جیگر گوسفند در بارداری قشنگ ضرر ...

از اول تا الان هوس دارم میگفتم آخراش میخورم که ضرر نداشته باشه  الانم نمیتونمم بخورم حیف😢

🌹خدایا شکرت🌹