2821
2789
عنوان

مدرسه ها

107 بازدید | 14 پست

دوستان مدرسه ما آموزش حضوری اختیاریه یعتی از ۴۰ نفر هر روز ۲ نفر هم نمیرن منم بدنم خیلی ضعیفه کرونا هم باز شدت گرفته نمیرم 

دیروز معلم علوممون درس داد گفت جلسه بعد هر کی میخواد نمره داشته باشه حضوری بیان امتحان کلاسی بده.....

منم مامانم نمیزاره.....

معلم گفت فقط حضوری میگیرم مجازی اصلا نمیگیرم...

دوستام هم اکثرا میگن نمیریم 

به نظرتون داره میترسونه معلم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مامانم سلامتیم به پشمشه میخواد منو بفرسته مدرسه و با اینکه از مدرسه سرما خوردم بازم میخواد کار خودشو بکنه:/

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔

دوست عزیز وقتی امتحان علوم داری یعنی راهنمایی باید باشی بزار بهت بگم من کلاس دوازدهمم و امسال کنکور دارم و من توی راهنمایی درسم خوب بود ولی این نمره ها تا به الان به دردم نخوردن ما رو اینقدررر ترسوندن اینقدر نمره خوب دادیم یادمون رفته توجهی نکن به معلمت و هیچی بهتر از سلامتی نیس بگیر استراحت کن بابا درس رو به موقعش بخون یعنی برای دانشگاه وقتی دبیرستان شدی الان هم اکر نهایی داری به فکر اون باش این نمرات ذره ای در آینده شما تاثیر نخواهد داشت

من مامانم سلامتیم به پشمشه میخواد منو بفرسته مدرسه و با اینکه از مدرسه سرما خوردم بازم میخواد کار خو ...

جآنم واسه آموزش به هیچ عنوان نرو.....

خطرناکه 

من تا حالا یکبار امتحان ترم ها رو رفتم اونا رو مجبورم الانم معلم ها گفتن امتحان مجازی نمیگیرن موندم چیکار کنیم ء

جآنم واسه آموزش به هیچ عنوان نرو..... خطرناکه  من تا حالا یکبار امتحان ترم ها رو رفتم اونا رو ...

مامانم منو زوری میبره ولی برم انشالله امیکرون بگیرم به مامانمم انتقال بدم تا حالش جا بیاد

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
کلاس چندمی؟ خدا نکنه عزیزم 

نهمم نه بزار برم امیکرون بگیرم بدم به مامانم اعصاب و روانمو بهم ریخته 

نهمم نه بزار برم امیکرون بگیرم بدم به مامانم اعصاب و روانمو بهم ریخته 

بشینیون با هم عاقلانه حرف بزنید عزیزم 

چرا فکر میکنی اومیکرون گرفتن راحتا؟

خیلی ا ما تحمل یک آمپول و سرم ساده رو نداریم چه برسه به زبونم لال خدایی ناکرده بستری در بیمارستان بیمارستان شیلنگ و از گلو و.....

خدا همچین مریضی و سر دشمنش هم نیازه عزیزم 

بشینیون با هم عاقلانه حرف بزنید عزیزم  چرا فکر میکنی اومیکرون گرفتن راحتا؟ خیلی ا ما تحمل یک ...

قانع نمیشه چیکارش کنم هر کی ندونه فک میکنه من بچه سر راهیم یا مشکل دارم در صورتی که من تک فرزندم 😢