2777
2789
عنوان

چند روز خواب میبینم

70 بازدید | 11 پست

چندروز پیش خواب دیدم خواهرشوهرم دستش یه قلاده سگ بزرگ قهوه ای ..سگِ منو میبینه خواهرشوهرم نمیتونه کنترلش کنه میاد منو گاز میگیره.تو خواب داشتم سکته میزدم

امروز هم خواب دیدم با مامانمم سگِ اومد گاز بگیره فرار کردم تعبیرش چیه؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ﺳﮓ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ, ﺑﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﮔﻤﺮﺍﻩ ﻭ ﺑﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﻛﻪ ﺩﻧﺒﺎﻟﻬﺮﻭ ﻫﻮﺍ ﻭ ﻫﻮﺱ ﺍﺳﺖ, ﺗﻌﺒﻴﺮ ﻣﻴﺸﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﻛﺴﯽ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺳﮕﯽ ﺑﺮ ﺍﻭ ﭘﺎﺭﺱ ﻣﯽ ﻛﻨﺪ, ﺍﺯ ﺷﺨﺼﯽ ﻧﺎﺟﻮﺍﻧﻤﺮﺩ ﺳﺨﻨﺎﻧﯽ ﺯﺷﺖ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﯼ ﺧﻮﺩ ﻣﯽ ﺷﻨﻮﺩ.

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

ﺳﮓ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﻳﺪﻥ, ﺩﺷﻤﻦ ﺩﻭﻥ ﻓﺮﻭﻣﺎﻳﻪ ﺍﺳﺖ. ﺍﮔﺮ ﺑﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺳﮓ ﺑﺮ ﻭﻱ ﺑﺎﻧﮓ ﻣﻲ ﻛﺮﺩ, ﺩﻟﻴﻞ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺩﺷﻤﻨﻲ ﺳﺨﻨﻲ ﺯﺷﺖ ﺷﻨﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﺑﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺳﮓ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﮕﺰﻳﺪ, ﺩﻟﻴﻞ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺷﻤﻦ ﮔﺰﻧﺪ ﺭﺳﺪ. ﺍﮔﺮ ﺩﻳﺪ ﺟﺎﻣﻪ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺩﻫﺎﻥ ﺳﮓ ﺁﻟﻮﺩﻩ ﺷﺪ, ﺩﻟﻴﻞ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﺩﺷﻤﻨﻲ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﺩﻳﺪ ﺟﺎﻣﻪ ﺍﻭ ﺑﺪﺭﻳﺪ, ﺩﻟﻴﻞ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﺎﻟﺶ ﻧﻘﺼﺎﻥ ﭘﺪﻳﺪ ﺁﻣﺪ. . ﺍﮔﺮ ﺑﻴﻨﺪ ﺳﮕﻲ ﺭﺍ ﻧﺎﻥ ﻫﻤﻲ ﺩﺍﺩ, ﺩﻟﻴﻞ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺭﻭﺯﻱ ﺑﺮ ﻭﻱ ﻓﺮﺍﺥ ﺷﻮﺩ.

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
ﺳﮓ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ, ﺑﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﮔﻤﺮﺍﻩ ﻭ ﺑﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﻛﻪ ﺩﻧﺒﺎﻟﻬﺮﻭ ﻫﻮﺍ ﻭ ﻫﻮﺱ ﺍﺳﺖ, ﺗﻌﺒﻴﺮ ﻣﻴﺸﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﻛﺴﯽ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﻛﻪ ...

والا میخوام درسمو ادامه بدم همسرم خیلی ناامید میکنه .حالا نمیدونم به این ربط داره یا نه؟

انشالله که خیره

والا میخوام درسمو ادامه بدم همسرم خیلی ناامید میکنه .حالا میدونم به این ربط داره یا نه؟ انشالله که ...

نمیدونم ولی همچین مردی سر راهت قرار میگیره خوابت یه هشداره