2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار روز موعد

362 بازدید | 19 پست

من بی بی چکم روز موعد یه هاله خیلی کمرنگ روز موعد انداخت طوری که با کلی دقت میشد دید تو عکسم به زور پیدا بود بعد دوروز بعدش دوباره زدم یه خط کمرنگ افتاد به نظرتون نیازه دوباره بزنم؟میترسم خارج رحم باشه الانم نمیخوام برم دکتر تا هفته۸برم

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه آزادم می تونی بدی..اما الان نرو بزار شنبه بعد از ظهر بگو اوژانسی جواب می خوام که یکساعت بعدش بدن. ...

هزینش چقده تو آزمایشگاه خصوصی؟

آزمایش را باید دکتر بنویسه؟

نه خودت صبح شنبه برو بعدش که ایشالا مثبت بود برو پیش دکتر زنان تا سونوگرافی کنن سن جنین رو بهت بگن و بهت ویتامین و چیزهای لازم رو بده و وقت سونو میده مثلا هفته ۷ یا ۸ بری صدای قلب رو بشنوی

همین

اصلا نگو نمیرم تا هفته ۸

باید از اول تحت نظر باشی مبارکه پیشاپیش

نه خودت صبح شنبه برو بعدش که ایشالا مثبت بود برو پیش دکتر زنان تا سونوگرافی کنن سن جنین رو بهت بگن و ...

من الان دارم فولیک اسید میخورم سر بچه اولمم۱۰هفته رفتم.تو آزمایشا قبل بارداری هم خداروشکر مشکلی از نظر ویتامین و اینا نداشتم.برااین میگم دیر برم دکتر که نخوام هی برم سونو واینور اونور

من الان دارم فولیک اسید میخورم سر بچه اولمم۱۰هفته رفتم.تو آزمایشا قبل بارداری هم خداروشکر مشکلی از ن ...

بخاطر هزینش نمیری؟

معمولا میرن زودتر که دکتر ببینه جنین رو تو سونو که خدایی نکرده خارج رحم نباشه

استارتر میشه بپرسم قبل موعد هم بی بی چک استفاده کردین من سه روز تا موعدم مونده منفی شد بی بی چک کلا ناامید شدم این ماه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
بخاطر هزینش نمیری؟ معمولا میرن زودتر که دکتر ببینه جنین رو تو سونو که خدایی نکرده خارج رحم نباشه

نه عزیزم بیمه تکمیلی میده.کلا شنیدم ضرر داره

استارتر میشه بپرسم قبل موعد هم بی بی چک استفاده کردین من سه روز تا موعدم مونده منفی شد بی بی چک کلا ...

نه عزیزم.خیلی زود خواستی بزنی روز موعد.خیلی زود زدی.استرس نداشته باش و بهش فکر نکن

نه عزیزم.خیلی زود خواستی بزنی روز موعد.خیلی زود زدی.استرس نداشته باش و بهش فکر نکن

نمیدونم والا کلافه شدم ممنون که جواب دادین ان شاالله به سلامتی نی نی تون رو بغل کنید 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
نمیدونم والا کلافه شدم ممنون که جواب دادین ان شاالله به سلامتی نی نی تون رو بغل کنید 

چند وقته اقدامی؟فکر کنم من و شما بچه اولمون را باهم باردار بودیم درسته؟من قبلا یه اکانت دیگه داشتم ترکید.دخترم شهریور۹۸به دنیا اومد