2777
2789
عنوان

ای وی اف

316 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من امسال فروردین سقط داشتم در سه ماهگی بعد از اون اقدام به بارداری کردم و باردار نشدم با داروهای مختلف اعم از گونال اف لترزول کلومیفن اچ ام جی اچ سی جی و... دیشب نوبت دکتر داشتم و دکتر بهم گفت که دیگه با این ازمایشات و سونوگرافی هایی که انجام دادی راه درمان دارویی نداری و مشکل هم از خودته از همسرت نیست اگر هم باردار بشی شیمیایی میشه یا سقط مثل سری قبلی و فقط باید بری برای سیکل ای وی اف. میخواستم بدونم شما که انجام دادید کجا انجام دادید کدوم مرکز بهتره؟ هزینه اش چقدره؟ و ایا نتیجه مثبت گرفتید؟ ممنون میشم راهنماییم کنین واقعا کلافه شدم . ببخشید طولانی شد❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفت تیر 

عزیزم مرکز مام روهم خیلی تعریف میکنن ولی هزینه هاش خیلی بالاست من از ابن سینا که راضی بودم حالاایشالله که جواب بگیرم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم اول توکل کن بخدا به منم گفته بودن ولی شد اونم فقط با ویتامین باردار شدم هم خودم خوردم خم شوهرم

من چند سال قبل سرطان داشتم دونوع سرطان همزمان و سال ۹۶ خوب شدم که دیگه شیمی درمانی نکردم سال ۹۹ ازدواج کردم و الان دکتر بهم میگه بخاطر سرطانی که داشتی دیگه بدنت توانایی بارداری رو نداره مگر با ای وی اف.

من چند سال قبل سرطان داشتم دونوع سرطان همزمان و سال ۹۶ خوب شدم که دیگه شیمی درمانی نکردم سال ۹۹ ازدو ...

عزیزم دکترا که خدا نیستن تو دوبار به زندگی برگشتی که کار خداست پس خودش هم یه نی نی خوب بهت میده من مطمنم 

😎😉😉😑😑