2777
2789
عنوان

سندروم هیپوپلازی قلب چپ جنین

608 بازدید | 6 پست

سلام

دوستان من عدد انتیم ۴بود سلفری و انومالی دادم خوب بود جوابش..ولی اکو قلب دادم فهمیدم جنینم مشکل قلبی داره و سقطش کردم تو۵ماه....کسی بوده این مشکل و داشته باشه و بتونه حامله بشه و بچه سالم داشته باشه؟؟؟؟من سقط سومم بود خیلی ناامید شدم دیگه...چون واقعا اینبار هرکاری که از دستم برمیومد کردم ولی باز نموند برام...توروخدا هرکی مثل من بوده جواب بده😔

عزیز دلم چرا نشه؟ناراحت نباش امیدت به خدا باشه..برو دکتر و پیگیر باش اما نا امید نباش. من مطمئنم به ...

من دوتا اولی بعد انتی میمردن تو ۳ماه اول...بعد فهمیدم انعقاد خون دارم اینبار انوکسا و اسپرین مصرف کردم..سپتوم رحم داشتم ک اونم برطرف کردم...شوهرمم واریکوسل داشت ک عمل کرد...دوبارم ای وی اف کردم نگرفت برام...طبیعی باردار شدم...تا ماه ۵پیشرفتم ک فهمیدم ایندفعه مشکل قلبی داره و یه طرف قلبش تشکیل نشده😣😣خیلی ناراحتم واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا اولی بعد انتی میمردن تو ۳ماه اول...بعد فهمیدم انعقاد خون دارم اینبار انوکسا و اسپرین مصرف کر ...

الهی دورت بگردم نگران نباش حتما حکمتی توش هست ان شاالله خدا یه دوقلو زیبا و سالم بذار تو دامنت به حق حضرت علی. من خودم سقط کشیدم میدونم چقدر سخته. من انعاد خونم ندارم ولی دکتر گفت ایندفعه که باردار بشی باید هپارین بزنی. حالا بدبختی اینه با وجود فولیکولای به شدت خوب باردار نمیشم دیگه..

الهی دورت بگردم نگران نباش حتما حکمتی توش هست ان شاالله خدا یه دوقلو زیبا و سالم بذار تو دامنت به حق ...

مرسی عزیزدلم انشاالله خدا ب خودتم بده...چرا حامله نمیشی؟خودتو تقویت کن

مرسی عزیزدلم انشاالله خدا ب خودتم بده...چرا حامله نمیشی؟خودتو تقویت کن

قربونت برم نمیدونم والا موندم...انقدر سیاهدانه و عسل و گرمی خوردم که کهیر زدم!ولی تا خدا نخواد نمیشه میدونم و مطمئنم به هر دومون به زودی یه نظر ویژه میکنه مطمئنم..