2777
2789
عنوان

یه معلم داشتیم 😁😄😒😒😒😢🥺🥺

367 بازدید | 17 پست

یه معلم داشتیم میگفت زمانی که واسه آزمایشات معلمی رفتم درمانگاه همسرمم با مادرش اونجا بوده و مامانم با مامانش گرم گرفته و اینطوری آشنا شدیم 😒😒 اونوقت من اونروز رفته بودم واسه آزمایشات یه پسره با مامانش بود و یه دختره هم با مامانش که اونام مثل من اومده بودن . اونوقت مامانم رفت با اون دختره و مادرش صحبت کرد و گرم گرفت 😒😒😒😑😑😑😑😑 نمیدونم واقعا فکر میکنن یه شتری باید بیاد بشینه در خونه ی ما که من ازدواج کنم 😒😒😒😑😑😑😑🐪🐪🐫 خب آشنایی از یه طریقی باید شروع بشه دیگه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂 پسره مورد پسند بود؟

به هرحال ما که اومدیم معلمی از هزار و صدتا مرحله رد شدیم . اونجام هزارتا آزمایش دادیم که سالم بودنمون مشخص بشه بعد تحقیقات اومدن چندبار مصاحبه دادیم ...... بالاخره مطمئن بود خب

😂😂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌