هودی۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 464 عنوان خانومای مهربونی که دعاشون گیراس.... 116 بازدید | 11 پست لطفا قسمتون میدم به حق حضرت زهرا و فاصمه...برای شفای پسرم دعاکنید 1400/11/07 | 12:44 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 پسرت چیشده؟ خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
هودی۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 464 پسرت چیشده؟ مریض و بدحاله سه روزه که حالش خوب نیست و هیچی نخورده دکترم بردم.۸ماهشه تفلی
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49650 دوتا حمد خوندم ❤ از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49650 خیییلی ممممنون. خواهش میکنم دردل درد اینا نداره یا گوش درد ، از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
هودی۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 464 خواهش میکنم دردل درد اینا نداره یا گوش درد ، نه.فقط بینیش گرفتس با دهن نفس میکشه و چون پستونکیه و نمیتونه بگیرتش همش توخواب گریه میکنه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49650 نه.فقط بینیش گرفتس با دهن نفس میکشه و چون پستونکیه و نمیتونه بگیرتش همش توخواب گریه میکنه پس سرما خورده ، الهیییییی انشالله ک خوب میشه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
هودی۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 464 پس سرما خورده ، الهیییییی انشالله ک خوب میشه مرسی.بخدا دیگه بریدم خستم کرد گریه هاو نخوردناش.شوهرمم گفت ازتون خسته شدمو ازخونه زدبیرون
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49650 مرسی.بخدا دیگه بریدم خستم کرد گریه هاو نخوردناش.شوهرمم گفت ازتون خسته شدمو ازخونه زدبیرون ای بابا ، اره مردا اینطورین تحمل ندارن ک ، کاش ب دکتر میگقتی براش اسپری بنویسه ، یجور اسپری هست میزاری دم بینی میزنی ، بازش میکرد از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖