2777
2789
عنوان

دختر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 93 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما اهل کجایین؟ نترس عزیزم. چون مطمعنم از داداشم. ولی خب اشنایی و نامزدی برا همین چیزاس

من بوشهرم طرفمون دخترم زیاده حالااطرافمون هم هست که قصدازدواج دارنداماکسی نیست

حالامن یکی سراغ داشتم اوندفعه مامانم میگفت دوست مامانمه دختره22سال ایناست بعدخیلی دخترخوبیم بوداینطورمیگفت 

من ندیده بودمش ولی مامانم عکسش دیده بوددخترقشنگی بود

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ولی بنظرم نزدیکای خودتون باشه بهتره فرهنگابه هم نزدیک تره بعدرفت وآمدراحت تره  

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

راه دور میدن؟ 

فکرنکنم مشکلی داشته باشند

حالابازمیپرسم جریانش بهت میگم اگراوکی بود

ولی شمامشکلی نداشته باشیدچون دوره مسافت وفاصله

بیا برو دوتا ارایشگاه و کلاس و... کلی مورد برا داداشت پیدا میشه والا

ارایشگاه رفتم پسندم نشد 😂البته همه خوشگل ولی خب داداشم میدونم در چ حد میخاد. حداقل طرف تا مجرده مورنگ نزنه

نه من خودمم راه دور از دواج کردم. مشکلی نیست

خوب پس من یه سئوالی بگیرم خبرت بدم

دخترخوبیم هست  

زیادهم مثل دخترای امروزی نیست حالاجریانش میپرسم خبرت میدم    

کجا؟ اسم مکانش چیه

توهمه شهرا هستن .مثلا من خودم اصفهانم چندتا زنو می‌شناسم تواین کارن. آدرس مشخصات سن وکار و اینا رو میپرسن بعدم بهشون میگی چجور دختری مد نظرته.معرفی میکنن میری  میبینی.سراغ بگیری پیدا میکنی.

الهی مرا از امیدت نا امید مکن. آمین.
ارایشگاه رفتم پسندم نشد 😂البته همه خوشگل ولی خب داداشم میدونم در چ حد میخاد. حداقل طرف تا مجرده مور ...

عکس نفرستادی گلی 

اونم موهاش رنگ نشده 😂🤦

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

کجا؟ اسم مکانش چیه

من مامانم اتفاقی با یکیشون آشنا شد وگرنه ماهم نمیدونستیم همچین چیزی هم هست.یه روز رفته بود خریدباشه خانوم آشنا شده بوداونم گفته بود توکار خیرم. مورد معرفی میکنم.از دوست آشناهابپرس بگو شماره این خانوما ک مورد معرفی میکنن سراغ داری .

الهی مرا از امیدت نا امید مکن. آمین.