2777
2789
عنوان

دختر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 93 پست
من متاهلم. دوتا داداش مجرد دارم

سلامت باشین🌹 شما اگه حالا شیراز اوکی بودین بگین تا من به یکی دو نفر که میشناسم معرفی کنم 

ولی خب باید اول همه چیزو بهم بگین تا من خدای نکرده مدیون اونا و شما نشم چون کار خیره دوست دارم شرکت کنم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اهان خب شیراز تا کرمان راهی نیست. البته مشهدم شهر خوبیه ها. مشهدیا خیلی زن دوستن😅

والا من خودم با راه دور اوکی هستم ولی الان دارم درس میخونم ☺️درضمن من اخلاق خیلی سخت گیرم باید با ایمان و خوش اخلاق باشن 

ولی دختر خوب میشناسم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

سلامت باشین🌹 شما اگه حالا شیراز اوکی بودین بگین تا من به یکی دو نفر که میشناسم معرفی کنم  ولی ...

اوکی عزیزم شما بپرس ببین کرمان یا مشهد میان. البته مشهد خیلی بهتره موقعیت پیشرفتشونم بیشتره. سن و کارش رو ک گفتم ماشینم تابستون میگیره. و کلا 4تا فرزندیم دوتاذخواهر دوتا برادر. از نظر حجاب گیر نیستیم وضعیت مالیمونم متوسطه پدرم بازنشسته ایثارگرانه. برادرمم فرزند سومه

فعلا امیدوارم خوشبخت بشن خواستین بهم خبر و اطلاعات رو بدین تا منم بهشون بگم 

یاحق🌹

والا من خودم با راه دور اوکی هستم ولی الان دارم درس میخونم ☺️درضمن من اخلاق خیلی سخت گیرم باید با ای ...

داداشم هم با ایمانه هم خوش اخلاق. خودت خوبی دیگه 😊😂عکسش رو خواستی بگو بفرستم خصوصی

اوکی عزیزم شما بپرس ببین کرمان یا مشهد میان. البته مشهد خیلی بهتره موقعیت پیشرفتشونم بیشتره. سن و کا ...

چشم 🌹

والامن سراغ دارم ولی مال شهرخودمونه میترسم معرفی کنم بعددردسربشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

داداشم هم با ایمانه هم خوش اخلاق. خودت خوبی دیگه 😊😂عکسش رو خواستی بگو بفرستم خصوصی

نمیدونم والا حالا بفرستین برا خودمم نباشه اونا هم باید ببینن 

من دختر که میگم معرفی میکنم دوستمه 

مثل خودم با ایمان خوش اخلاق و خانواده دار هست

ببین یه سری هستن توکار خیر مورد معرفی میکنن .پسر ودخترا رو معرفی میکنن بهم. البته با اطلاع خانوادها.توهمه شهرا هستن.بهشون بگین براتون معرفی میکنن.

الهی مرا از امیدت نا امید مکن. آمین.
والامن سراغ دارم ولی مال شهرخودمونه میترسم معرفی کنم بعددردسربشه

شما اهل کجایین؟ نترس عزیزم. چون مطمعنم از داداشم. ولی خب اشنایی و نامزدی برا همین چیزاس

شما اهل کجایین؟ نترس عزیزم. چون مطمعنم از داداشم. ولی خب اشنایی و نامزدی برا همین چیزاس

من شیرازم گلم