2777
2789
عنوان

سزارین

72 بازدید | 6 پست

خانمایی ک سزارین کردید یا قراره بشید چند هفته دکتر براتون نوبت عمل زد ؟ ب نطرتون اگه سز بشم وقتی مرخص بشم میتونم از پله های خونم برم بالا ؟ طبقه بالا پدر شوهرمیم اثن دوست ندارم برم اونجا بمونم مدتی 😩از همین الان استرس این موصوع گرفتم

۲هفته زودتر

اره میتونی ولی با کمک

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایوای این موضوع فکر منو هم‌مشغول کرده اونقدر بچه رو دوس دارم ولی به خاطر زایمان و درد سرش نمیزارم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بله از پله میتونی بری بالا.

فقط امیدوارم سزارین اختیاری نباشی! چون من بر علیه سزارین اختیاری قیام مسلحانه کردم  

من ۱۰ روز پیش سزارین سوم شدم.‌ هرکاری کردم اینبار هم طبیعی نشد. پدرم در اومد!! تازه به قول اطرافیان سریع روی پا شدم!

اما هر بار هم اتاقی زایمان طبیعی داشتم. این آخری که موقع زایمانش هزارتا بخیه خورد و تکه تکه شد، اولش که اومد بخش نمیتونست نفس بکشه، اما بعد از چند ساعت احوالاتش با منی که مثلا خوش سزارین هستم خیلی فرق داشت!!! دردشو کشید تموم شد رفت!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز