2821
2789
عنوان

تست دی ان ای

2004 بازدید | 13 پست

پسرمه ۱۰ سالشه وعاشق بودیم ازدواج کردیم برای اولین بار که حامله شدم شوهرم گفت باید سقط کنی ۴ ماهه بودم سقط کردم تا لب مرگ رفته شاید باور نکنید روحم از بدنم جدا شد واز بالا خودمو رومیدیم ودلم به حاله خودم میسوخت چون تو خونه این کار انجام گرفت وای کاش میمردم دیگه فکر نمیکردم باردار شم با بلاهای که اون خانم برای سقط سرم اورد ولی شدم ناشکری نمیکنم کاش نمیشدم تازه گفت اینم سقط کن ولی یکی از دوستانش که سید بود گفت بچه جون داره از این حرفها خدا یه پسر سالم بهم داد وهمون دوستش که واقعا ممنونشم ازلابلای اسمها که تو قران بود محمد مهیار دراومد واسمش شد محمد مهیار و همه ی زندگی من از حق نگذریم باباش خیلی میخادش هرچی بخاد نه نمیگه اینا به کنار هر وقت که نه تمام وقت دعوا میکنیم میگه این بچه من نیست خواهراش یکی پرستار یکی سوپروایزه بیمارستان هستن همش میگن به لیلا خواهرش بگم یه ازمایش از این بگیره ببینی راست میگم ولی خودم میخام اقدام کنم چون مادر شوهرمم یه بار گفته بهم همه جوره دل میشکنن به درک اینو دیگه نمیتونم تحمل کنم۰۰۰۰۰و سوال بعداز این همه پرحرفی پدر نباشه میشه از بچه تست گرفت یا خون خواستن تو خونه بگیرم ببرم

از تار مو هم میتونن تست دی ان ای بگیرن 

ان شاء الله که زندگیت ساسر خوشی و عشق باشه💙❤💜

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میزان تناسب DNAبا پدر و مادر جدا سنجیده میشه یعنی نمونه اونم باید باشه.

یا بگو بیاد یا درخواست قانونی بده 

ولی قبلش باهاشون رک خط و نشان بکش بگو اگ بعد از آزمایش کسی از این گوه خوریا کنه هرچی دید از چشم خودش دیده.

بخاطر سقط اولت شوهرت پرو شده دیگه کم کم احساس میکنه برده ای. 

حتما بیماری روانی داره .یا پس زمینه ذهنی بیمار گونه.

ازمایش دادی با کل خانواده شوهرت ک این حرفا رو زدن بعدش قطع رابطه کن. کم کم اگ میتونی شوهرتم پرت کن بیرون از زندگیت مستقل شو نمیفهم چرا موندی.پسرتو ببر بشه دنیات 

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 

بعدشم در اصل باید خودش باشه و حتی شکایت کنه تا این کار صورت بگیره ولی گفتم راهی باشه نیاد خبرش خونشو یا هرچی هست بده با بچم برم ازمایش چقدر برای یه بچه سخته واقعا و قشنگ میدونه ۱۰ سالشه بچه ۲ ساله نیست که

ممنون عزیزم ولی تمومش میخام بکنم ۱۵ سال بسه دیگه

پس ان شاء الله هر چی صلاحه همون بشه و بهترینها برات رقم بخوره و اینده ای فوق العاده پیش رو داشته باشی

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
میزان تناسب DNAبا پدر و مادر جدا سنجیده میشه یعنی نمونه اونم باید باشه. یا بگو بیاد یا درخواست قانو ...

اصلا من رفتو امد ندارم بچم خودم افسردگی گرفتیم از بس تو خونه هستیم مادر پدرم هم گه فوت شدن ۲تا برادر کوچک تر یعنی ۳۰ ساله و۲۷ ساله دارم یکی متاهل اون مجرد میخام تستو انجام بدم ودیگه برم خسته شدم نرم بگن بچه حرمزاده بود و غیره

میزان تناسب DNAبا پدر و مادر جدا سنجیده میشه یعنی نمونه اونم باید باشه. یا بگو بیاد یا درخواست قانو ...

برادر کوچیکم میگه دلتو به چی این خوش کردی میگم داداش بچه نداری که من هستم پدرشو میخان در بیارن نباشم چی میگه اینم مثل باباش میگه یا بمون انقدر بزنن تو سرت یا تمومش کن وگرنه ما کاری بهت نداریم بسه دیگه سالی یه بار نمیایم مادر شوهرت نگه ای مال پسرمو خوردن میایم همش چشات گریونه کتک خوردی ۰من نمیزارم اینا دخالت کنن چون شوهرم خیلی وحشیه برادرم دعوای نیستن میگم یهو با چاقو میزنه خانواده پول دار دیه میدن این که داداشش خودشو چاقو چاقو کرد ببین با برادر من چه میکنه