2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منک پری روز قبول شدممممم

بار چندم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

وااای باورم نمیشه سری اول قبول شدم😍

تمرین تمرین تمرین، فقط پارک دوبل. دور یه فرمانه، دوفرمانه، صادرکات، پارک. کنار جدول. حواست به خط ممتد و اینا هم باشه ایشالا قبولی

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 

اصلا اعصابت خورد نشه

من دفعه ششم قبول شدم 

خالم دفعه هفتم

یه دوستی هم دارم اصلا خوب نیس رانندگیش دفعه اول قبول شد😐

با اینکه من رانندگیم موقع ازمون صد برابر بهتر از خالم بود

یعنی خالم که رانندگیش بد بود و شدیدا استرسی بود دفعه هفتم قبول شد منی که رانندگیم خوب بود هم دفعه ششم😐😐😐

من فقط دفعه اول به خاطر مشکل رانندگی رد شدم یعنی پارک دوبلم کلا کج شد از استرس نفهمیدم دارم چیکار میکنم

دفعه های بعدی یا افسرم خیلی بد بود الکی ایراداتی که نداشتم رو علامت میزد که داشتی😐

یا مثلا یه ذره میرفتم رو خط ممتد که اصلا معلوم نبود ولی افسر گیر داد که باید اعلام میکردی 

دوبارم یادم رفت خط ممتد رو موقع دور زدن اعلام کنم😑

جالب اینجاس با مربیم که تمرین میکردم تا حالا امکان نداشت یادم بره این مواردو اعلام کنم همه چیزم اونقدر عالی بود مربیم میگفت حتما دفعه اول قبولی...وقتی رد شدم کلی تعجب کرد

کلا خواستم بگم نگران نباش

ایشالا دفعه بعدی قبولی 

نشد هم فدای سرت...بالاخره که میشی تو اصلا بگو دفعه دهم...چه اهمیتی داره...دیگه وقتی گواهینامه بگیری کسی نمیاد بگه دفعه چندم قبول شدی...لزومی هم نداره اصلا برای کسی توضیح بدی

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
اصلا اعصابت خورد نشه من دفعه ششم قبول شدم  خالم دفعه هفتم با اینکه من رانندگیم موقع ازمون صد ...

واقعا؟ میترسم اصلا قبول نشم😐با همسرم میرم تمرین استرس میده فقط

واقعا؟ میترسم اصلا قبول نشم😐با همسرم میرم تمرین استرس میده فقط

نه بابا مگه میشه اصلا قبول نشی😐

توجه نکن به استرس دادناش

مردا اکثرا همینن فکر میکنن فقط خودشون بلدن😅

قشنگ با اعتماد به نفس بشین کارایی که یاد گرفتی رو انجام بده

موقع امتحان هم حواست شدیدا به ایین نامه باشه مثلا همین خط ممتد و این چیزا 

کاملا ریلکس باش اصلا تو ذهنت نباشه که نکنه قبول نشم

من چی بگم که با وجود مهارت کافی هی رد میشدم...دفعه پنجم تا خونه گریه کردم و میگفتم من دیگه امتحان نمیدم چون هیچ وقت قبول نمیشم😂

جالبه پدر و مادرم مسخرم میکردن که چقدر حساسی الکی...بالاخره قبول میشی دیگه چرا اینجوری میکنی 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍