2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

59 بازدید | 11 پست

بچه ها چند وقته احساس میکنم یکی تعقیبم میکنه ....یه شماره میخوام که مثلا هم راهنماییم کنه هم از نظر قانونی بگه باید چیکار کنم ..و هم جواب بدن ..از ۱۱۸ که میگیرم اصلا جواب نمیدن ...واقعا نمیدونم چیکار کنم ...

💜🍫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرم نیستش ...مادرمم مث من .ما باهمیم همیشه ..

ببین باید مطمئن بشی که واقعا اینطوریه یا ن 

مثلا یه بار که حس کردی یکم سرعتتو کم کن یا یهو برو سمتش 

شاید اصلا خاستگاره 

به عمویی دایی چیزیت بگو به یه مرد بگو که این موقع که میخای بری پیشش از پشت ساپورتت کنه 

نه که پیشت باشه هااا یهو دیدی اون مرده فرار کرد ترسید 

مثلا یکم عقب تر باشن

شاید توهم زدی؟ 

منم با خودم میگم شاید اینطوره ...ولی اخه خودش رو نشون میده ..ما خودمون اصلا حواسمون نیست ..نمیدونم به خدا چرا گیجم ..خودمم وحشت کردم ..یه ماه میش چندبار دیدمش .بعد یه شماره پلاک نوشتم ..ولی بعد دیگه دیدم این اتفاق نمی افته گفتم شاید فکر بوده. فقط ..شماره پلاکه رو هم انداختم ..بعد الان دوباره همون شخص رو دیدم که مثلا تو بازار داره نگاه میکنه و .خسته م خودمم..اگه توهمه چرا قبلا نبوده

💜🍫
منم با خودم میگم شاید اینطوره ...ولی اخه خودش رو نشون میده ..ما خودمون اصلا حواسمون نیست ..نمیدونم ب ...

یکم قدم بردار سمتش ببین واکنشش چیه  اخه چرا کسی باید دنبالت کنه 

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
یکم قدم بردار سمتش ببین واکنشش چیه  اخه چرا کسی باید دنبالت کنه

منم همین عجیبه برام ...و چرا خودش رو نشون میده واقعا ؟؟ من وحشت میکنم ..بهخدا الان دارم گریه میکنم و مینویسم

💜🍫
منم همین عجیبه برام ...و چرا خودش رو نشون میده واقعا ؟؟ من وحشت میکنم ..بهخدا الان دارم گریه میکنم و ...

نترس عزیزم خدا همراهته ی ایت الکرسی بخون سعی کن به چیزای دیگه فکر کنی تا خوابت ببره  اگه شد به کسی بگو حداقل به دوستت تنهاییم جایی نرو 

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊