2821
2789
عنوان

فروش دونات!!

3468 بازدید | 31 پست

سلام خانما شبتون بخیر.

من یه مدته زدم ب کار پخت دونات اما اصلا نمیدونم چ طور باید بفروشم ب نظر شما واسه فروش باید چ کار کنم؟؟اول پیج بزنم یا برم در مغازه ها؟

اصلا ب نظرتون این کار میتونه فروش خوبی داشته باشه؟؟

من خیلی ایده دارم اما واقعا نمیدونم باید از کجا شروع کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیج بزن اما با مغازه هم همکاری کن بعد رو بسته بندیت شماره تلفن و ادرس پیجت رو بزن 

عکس کارات و با فیلم بذار تو پیجت خودت یه هایلایت رضایت مشتری هم درست کن از پیامای خودت یکم فالوور ولایک هم بخر 

چه خوبه که ایده داری.به نظرم یه بسته بندی خوشگل درست کن و ببر چنتا سوپر مارکت یا آبمیوه فروشیا و دکه ...

اره واقعا خیلی ایده دارم .یه سوپر مارکت بردم گفت اصلا از این چیزا کسی نمیخره.منم حسابی دلسرد شدم.اما بازم باید تلاشمو بکنم

منظورتون سوپر مارکتاس؟! ینی ممکنه اونا ازم بخرن؟

آره یه خانومی تاپیک زده بود که شیرینی درست میکردمیبرد سوپرمارکتا میدادبشون براش بفروشن.میگفت که به سوپرمارکتیه میگف این شیریناروبذارتومغازت فروش رفت که هیچی فروش نرف میام پس میگیرم ازت میگف کم کم کارم گرف بعدمدتی خوده سوپرمارکتیامیرفتن ازش خریدمیکردن

دنیای من ریحانه ورضا😘
مهم نیست از کجا.  دست دست نکن فقط شروع کن. در جا زدن و فکر کردن کاری از پیش نمیبره.  امی ...

ممنون از انرژی محبتتون عزیزم.

اره خودمم اصلا اینودوست ندارم بالاخره باید دستامو بذارم رو زانوهام بلند شم.من حتی از آموزش دیدن میترسیدم اما یه قدم جلو افتادم و آموزش دیدم پس قطعا این رو هم میتونم

منظورتون سوپر مارکتاس؟! ینی ممکنه اونا ازم بخرن؟

من تو سوپرمارکتا دیدم میذارن از این چیزا...مهر استاندارد اینام هیچی نداره.پس حتما میخرن که میذارن دیگه.ولی بسته بندی تر تمیز کن.اگر یه کم کارت گرف از این برچسبا بده برات درست کنن و اینستاتم بزن روش و بزن رو بسته بندی محصولت.به مغازه ها بدی و قبول کنن خیلی خیلی بهتر از اینستا هست.اینستا همش سر و کله بزن و ارسال و فلان.اینطوری عمده میفروشی راحت.شاید سود کمتر بگیری ولی به جای سی نفر مثلا با یه نفر سر و کله میزنی.تازه پیج دردسر و عکس و بالا آوردنش و اینام داره

ممنون از انرژی محبتتون عزیزم. اره خودمم اصلا اینودوست ندارم بالاخره باید دستامو بذارم رو زانوهام بل ...

جهان زاده افکار ماست..... موفق میشی چون تلاش داری😍❤️👏

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
اره واقعا خیلی ایده دارم .یه سوپر مارکت بردم گفت اصلا از این چیزا کسی نمیخره.منم حسابی دلسرد شدم.اما ...

فک کنم کیک بیشتر فروش داشته باشه.تازه به کافی شاپا هم میتونی بدیش...نه کیک خامه ای سختا...همون اسفنجیا طعمای مختلفش.اگر بتونی چیز خاص و خوشگل درست کنی که چه بهتر...من دوستم کیک زبرای کاکاویی زعفرونی درست میکرد مثلا...میگف هرجایی نیس.یعنی من که ندیدم جایی بفروشن اصن..یه همچین چیزی منظورمه

آره یه خانومی تاپیک زده بود که شیرینی درست میکردمیبرد سوپرمارکتا میدادبشون براش بفروشن.میگفت که به س ...

چ خوب باید همینکارو بکنم.

یه کم متاسفانه اعتماد ب نفسم پایینه از همسرم تو این زمینه ها کمک میگیرم ایشونم میگن خودت برو .شهرمون یه مقدار کوچیکه همه همو میشناسن‌ از بابت همینم یه مقدار خجالت میکشم.

الان این پاپسکیله چیه...مث کیکه رنگی رنگی کوچولو هستن..اونام رو بورسن..یا اصن تیرامیسو.فقط بدی تیرامیسو اینه زودتر خراب میشه موادش.ولی الان بازاریاش خیلی جالب نیستن.مخصوصا اگر سوپر مارکت لوکسی بتونی ببری.بالاشهر.مردم میخرن از این چیزا